Digi.Online – o noua platforma online de divertisment a RCS & RDS

 

  Digi.Online este o noua platforma online de divertisment lansata in cursul acestei zile de catre compania RCS & RDS. Conform comunicatului de presa furnizat de catre companie, noua platforma ofera utilizatorilor acces la transmisiunile LIVE ale posturilor proprii si cam atat, deci practic nu vorbim despre ceva diferit de ceea ce este deja disponibil pe internet. Mai multe detalii gasiti in comunicatul de presa de mai jos. Aplicatia Digi.Online este disponibila gratuit, in format universal, in App Store.

Pretul initial:
Nume:
Digi.Online

Gratuit

s





Developer: RCS & RDS SA
Universala
Categoria: News


Descriere: Digi.Online is a free application for RCS & RDS subscribers and allows to:
– view online the live streaming of the sport channels Digi Sport 1, 2 and 3, news channel Digi24 and music station UTV
– read the last news of Digi Sport and Digi24
– see the prog…


Dimensiunea aplicatiei este: 0.9 Mb


COMUNICAT DE PRESĂ

Bucureşti, 13.12.2013

RCS & RDS lansează Digi Online, platforma online de divertisment

Mâine, 14 decembrie 2013, RCS & RDS lansează platforma online de televiziune Digi Online, ca aplicaţie disponibilă pentru smartphone şi tabletă. Aplicaţia poate fi descărcată din Google Play Store – pentru echipamentele cu sistem de operare minim Android 4.0 şi din App Store – pentru echipamentele Apple minim iPhone 4 şi iPad 2. În viitorul apropiat, Digi Online va fi disponibil atât pe site-ul www.digi-online.ro, precum şi pe dispozitive mobile cu sistem de operare Windows.

Cu noua platformă, abonaţii Digi au acces la divertisment şi informaţie, de oriunde, 24 ore din 24! Pe Digi Online, utilizatorii pot urmări competiţii sportive naţionale şi internaţionale, emisiuni, ştiri de ultimă oră şi informaţii despre filme, muzică şi documentar.

Abonaţii companiei vor putea viziona gratuit secţiunile şi programele din aplicaţie:

LIVE-urile Digi Sport 1, 2 şi 3 şi Digi24 – naţional şi regional (7 staţii locale)

importante competiţii sportive transmise exclusiv online

emisiunile difuzate la Digi24 şi Digi Sport, plus arhivele acestora

ştiri din toate domeniile – actualitate, economic, sport, gadget, timp liber, internaţional

Aplicaţia este disponibilă GRATUIT pentru abonaţii RCS & RDS care au contractat şi televiziune şi  internet fix şi poate fi accesată de pe dispozitive conectate la reţeaua Digi Net sau Digi Net Mobil. Accesarea conţinutului platformei se face pe baza unui cont pe care utilizatorii trebuie să îl creeze în contul lor de client de pe www.rcs-rds.ro.

12 COMENTARII

  1. de ce este pe windows store daca nu se poate folosi. o sa va dau report la microsoft, sa vedem cum mai urcati voi aplicatii pe store?