Exploit-urile pentru solutia de untethered jailbreak dedicata iOS 7 ar fi fost furate

  O noua “drama” a inceput in cursul zilei de ieri in comunitatea dezvoltatorilor de solutii de jailbreak, celebrul hacker si expert in securitate informatica, Stefan Esser a.k.a. i0n1c, afirmand ca exploit-urile echipei Evad3rs pentru dezvoltarea unei solutii untethered jailbreak pentru iOS 7 ar fi fost furate. El sustine ca un apropiat al echipei ar fi reusit sa copieze codurile pe care hackerii ar fi intentionat sa le utilizeze pentru a exploata iOS 7 in vederea lansarii unei solutii de untethered jailbreak, insa desigur ca nu a dezvaluit identitatea persoanei care a recurs la acest act.

  Intrebati daca acest lucru este adevarat, cei de la Evad3rs au negat informatiile, insa nimeni nu poate sti ce se ascunde mijlocul acestui nou scandal. Zeci de milioane de posesori de iDevice-uri asteapta lansarea unei solutii de untethered jailbreak pentru iOS 7, iar echipa de hackeri autointitulata Evad3rs nu a oferit pana acum nicio posibila data pentru lansarea sa, insa putem specula ca la scurt timp dupa oferirea publica a iOS 7.1 ei vor lansa software-ul care ne va permite sa ne exploatam iDevice-urile.

  Acest scandal vine la doar o saptamana distanta de un altul care avea in mijloc un website care incearca sa stranga o suma de bani suficient de mare pentru a motiva hackerii sa dezvolte si sa lanseze o solutie de jailbreak pentru iOS 7 separata de cea a Evad3rs.