20% REDUCERE la orice produse Apple, si nu numai, oferite de catre un magazin online din Romania

  Pe masura ce se apropie Craciunul, magazinele online din Romania concep diverse campanii prin care incearca sa ofere beneficii persoanelor care cauta sa cumpere cadouri in aceasta perioada, iar un magazin online din Romania ofera REDUCERE de 20% pe carduri cadou pentru achizitionarea oricaror produse din oferta sa. Vorbim atat despre produsele Apple disponibile in momentul de fata in oferta tuturor magazinelor online din Romania, cat si despre diversele alte produse din oferta, sa, orice este listat in magazin si are marcajul de mai sus, poate fi achizitionat acum, iar 20% din valoarea sa va fi transferata intr-un card cadou care poate fi utilizat pentru o achizitie viitoare din respectivul magazin.

  Acestea fiind spuse, dand click pe denumirile de mai jos veti fi directionati catre sectiunile respectivelor produse in care puteti beneficia de PROMOTII.

4 COMENTARII

  1. Asta nu e reducere. Reducere inseamna sa scada 20% din pret. Nu sa ma oblige sa platesc pretul intreg cu promisiunea ca imi dau si altceva pe langa. E o tactica penibila, gandita sa ma prosteasca tot pe mine, tactica pe care vad ca toti o folosesc in ultimul timp. Trist.

  2. Si oricum piate sa faca si reducere 50% atata timp cat un lumia 920 costa 2300 ron iar un pret decant este 1200 ron … Fac misto de noi … !!!