Doua linii aeriene europene permit utilizarea terminalelor mobile in timpul decolarii/aterizarii avioanelor

  Cu doar cateva saptamani de zile in urma v-am spus ca o agentie comunitara a permis utilizarea terminalelor mobile in timpul procedurii de decodare/aterizare a avioanelor, iar doua mari linii aeriene europene deja ofera clientilor posibilitatea de a face acest lucru. British Airways si Scandinavian Airlines sunt cele doua companii in cauza, iar daca a doua a anuntat inca de acum cateva saptamani de zile ca va permite utilizarea terminalelor in timpul acestor doua proceduri, compania britanica a facut acest anunt abia astazi.

  Chiar daca terminalele mobile trebuie sa aiba activata functia Airplane Mode, ele pot fi in continuare utilizate pentru orice alte functii offline, acest lucru neavand vreun impact asupra avionului. Masurile luate de catre cele doua companii se aplica, teoretic, pentru toate cursele internationale desfasurate de catre propriile aparate de zbor, asa ca daca zburati din Romania cu vreuna dintre ele, ar trebui sa beneficiati de schimbari.

3 COMENTARII

  1. Nu prea inteleg…teoretic pana acum era interzisa folosirea telefoanelor in timpul decolarii/aterizarii,dar eu vedeam oameni care le foloseau si inainte

  2. Normal ca se folosesc telefoanele mai ales la aterizare ca nu sta nimeni langa tine atunci ,dar ma intreb de ce mai exista functia Airplane Mode daca nu se i a in considerare ,ori functia nu e acreditata ca atare ori companiile nu si respecta clientii !