Prima Pagina Android HTC ne explica de ce sunt lansate atat de greu update-urile pentru...

HTC ne explica de ce sunt lansate atat de greu update-urile pentru Android OS

  Dupa cum prea bine stiti deja, Android-ul este criticat de catre multi deoarece procedura de instalare a unei versiuni noi a sistemului de operare nu este chiar atat de simpla, producatorii avand nevoie de luni intregi de zile pentru a oferi utilizatorilor cele mai recente versiuni ale Android. Pentru a explica de ce totul se desfasoara atat de greu, cei de la HTC au conceput un infografic foarte complex in care descriu cei 12 pasi prin care trece un update inainte de a ajunge in terminalele utilizatorilor.

  Practic de la Google si pana la utilizatorul final orice verisune noua a Android trece printr-un proces “birocratic” extrem de complex care nu este pe placul multora.

 • Leo

  Asta spune multe … Suntem localizati, ascultati , monitorizati fara ca noi sa stim e clara treaba … Banuiam asta demult timp

 • mmuntean

  god!!! wtf, grosznic procesul

 • Tayfunxus

  Daca e un Nexus nu ai problema asta.

 • Darius

  @Leo aici e vb de update nu de monitorizare..ba mai cititi si voi titlurile …la ce sa ma astept de la romani ….titlul zice una voi spuneti alta …….

 • Adi

  Lasa-l pe @Leo ca-i dintre cei ce umbla cu folie de aluminiu pe cap 😉

 • Leo

  Dar copaci sunteti bai …. Semn ca ati inteles aeticolul de mai sus mentionat!! Da de inteles multe pe unde trece , pe unde ajunge ( mai injecteaza si google un soft de inregistrare etc) mai baga si altii un alt mini soft ) pana aj la client vedeti prin cate servere trece ? Prin cate chestii ceva e