iPad Air: Primul produs Apple cu Touch ID Integrat sub Ecran

ipad air touch id

iPad Air urmeaza sa fie primul produs al companiei Apple in care este integrat Touch ID sub ecran, Face ID urmand a fi in totalitate eliminat pentru a se scapa si de decupajul care nu este chiar atat de apreciat de catre multi dintre clientii companiei americane.

iPad Air va avea nu doar Touch ID integrat sub ecran, ci si un ecran Mini LED folosit de catre cei de la Apple, si e posibil ca acesta sa nu poata fi decupat la fel de usor pentru a integra Face ID, deci se integreaza Touch ID sub ecran, dar inca nu se stie cam cand.

Integrarea Touch ID sub ecranul produselor Apple este ceva ce multi fani asteapta de ceva vreme, insa pentru ca vorbim despre o tableta mai ieftina, e foarte posibil sa avem doar un cititor de amprente optic, nu la fel de exact precum cele bazate pe tehnologia ultrasonica.

iPad Air este o tableta gandita pentru clienti care nu au suficient de multi bani pentru a cumpara tablete premium, deci nu are componentele cele mai performante, astfel ca n-ar trebui sa existe asteptari extrem de mair in ceea ce priveste aceasta schimbare majora pentru Touch ID.