CES 2014: Kolibree – o periuta de dinti care se conecteaza la iPhone si te ajuta sa-ti imbunatatesti igiena dentara (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=_csUouYJmBs&w=580&h=370]

  Kolibree este o periuta de dinti prezentata in cadrul CES 2014, iar in ea a fost implementat in senzor special care permite interconectarea cu un iPhone si oferirea de informatii in baza carora utilizatorii isi pot imbunatati igiena dentara. Folosind senzorul Kolibree, aplicatia pentru iOS poate inregistra informatii despre datele in care ne spalam pe dinti, despre locatiile carora le acordam cea mai multa atentie si ne ofera recomandari in baza lor.

While Kolibree doesn’t proclaim to solve periodontal disease or suggest it can keep cavities or gingivitis at bay… the better you take care of your teeth, the more likely you can and will avoid serious problems.

  Analizand toate datele furnizate de catre senzor, aplicatia ne poate indica locurile in care trebuie sa insistam cu periajul dentar pentru a asigura o curatare uniforma a danturii, astfel incat ne putem asigura oricand ca avem dinti curati si lipsiti de carii. Kolibree este deocamdata doar un proiect care incearca sa obtina finantare prin intermediul Kickstarter, preturile produsului urmand a incepe de la 99$.