WhatsApp Recovery te ajuta sa recuperezi mesajele si atasamentele sterse din aplicatia WhatsApp Messenger

  WhatsApp Messenger este cea mai utilizata aplicatie pentru mesagerie text dedicata terminalelor mobile, iar sute de milioane de utilizatori au salvate mesaje si atasamente in aplicatiile disponibile in propriile terminale. Desi multi doresc sa isi salveze aceste mesaje in calculatoare pentru a le avea pe viitor, sau pentru a le folosi in alte scopuri, pana acum n-au existat metode simple de a face acest lucru, insa WhatsApp Recovery va vine in ajutor. Folosind acest program veti putea extrage arhivele discutiilor si atasamentele WhatsApp Messenger fie direct din iPhone, fie dintr-un backup salvat cu iTunes.

  WhatsApp Recovery are o interfata intuitiva prin care puteti extrage orice doriti dupa o simpla scanare a unui backup sau a iPhone-ului vostru, insa programul nu este disponibil gratuit. Desi puteti descarca de aici o versiune trial care va spune ce puteti extrage din terminalul vostru, pentru a putea folosi programul va trebui sa achizitionati o licenta care costa 12€. Desigur ca puteti folosi iFile dupa jailbreak pentru a cauta prin arhivele voastre de mesaje sau puteti utiliza iPhone Backup Extractor pentru a incerca sa extrageti arhive din backup-uri, insa acest utilitar functioneaza fara jailbreak.

  Desigur ca WhatsApp Recovery nu poate recupera arhive din iPhone-uri carora li s-a facut restore, iar avand in vedere ca aplicatia WhatsApp Messenger are acum implementat un sistem de salvare a mesajelor in iCloud va puteti proteja conversatiile oricum.