Aplicatia Taximetru promite sa-ti calculeze tariful curselor de taxi

  Daca v-ati indoit intotdeauna de corectitudinea taximetristilor si a taximetrelor instalate in masinile acestora, atunci poate aplicatia Taximetru va va ajuta sa aflati cat costa intr-adevar cursele facute cu taxi-ul. Aplicatia dezvoltata de catre o echipa din Olanda promite sa ne calculeze tarifele curselor de taxi cu ajutorul GPS-ului si a pretului per kilometru practicat de catre firma de taxi aleasa. Practic aplicatia va calcula lungimea cursei noastre si o va inmulti cu suma introdusa la inceputul ei, iar rezultatul final ar trebui sa fie identic cu cel al taximetrului taximetristului.

Taximetru este o aplicatie pe care te rugam sa o folosesti pentru a verifica suma finala pe care o ai de platit la finalul unei curse de taxi. Indiferent de compania pe care ai ales sa o folosesti. Aplicatia are scopul de a te ajuta sa ai parte de un serviciu corect.

  Aplicatia Taximetru este disponibila gratuit in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Taximetru

Gratuit

s





Developer: XL TEAM B.V.
Categoria: Utilities


Descriere: Taximetru este o aplicatie pe care te rugam sa o folosesti pentru a verifica suma finala pe care o ai de platit la finalul unei curse de taxi. Indiferent de compania pe care ai ales sa o folosesti. Aplicat…


Dimensiunea aplicatiei este: 5.7 Mb


6 COMENTARII

  1. nu stiu cat e de exacta treba asta fiindca aparatele tximetristilor au alt sistem de calcul in momentul in care acesta stationeza ( semafor etc. ) deci daca va treziti ca aplicatia va zice ca aveti mai putin decat aparatul lor sa nu sariti imediat la gatul saracului om :-))