CES 2014 – Mophie Space Pack este prima carcasa pentru iPhone 5S cu baterie externa si spatiu de stocare incluse (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=5v_6KO5599A&w=580&h=370]

  In cadrul CES 2014 cei de la Mophie nu au ratat ocazia de a prezenta o noua carcasa pentru terminale iPhoneMophie Space Pack este prima carcasa pentru iPhone 5S cu baterie externa si spatiu de stocare incluse. Carcasele companiei au inclusa o baterie de 1700 mAh care poate incarca complet o singura data un terminal iPhone 5S, iar separat de aceasta beterie externa carcasa ofera posibilitatea de a utiliza medii de stocare de 16/32 GB pentru a extinde spatiul de stocare al iPhone-urilor.

  Pentru a stoca diverse fisiere in mediul de stocare extern si pentru a le administra va trebui sa instalati o aplicatie speciala numita Space, ea fiind disponibila gratuit in App Store. Fiind prima carcasa de acest gen lansata pentru terminalele iPhone 5S, si probabil pentru orice alte terminale iPhone, cei de la Mophie s-au gandit ca ea merita si un pret pe masura, astfel ca versiunea cu 16 GB de spatiu de stocare va costa 150$ si va fi disponibila din 14 martie.