Prima Pagina Apple iPhone 5S si o evolutie interesanta a pretului din Romania

iPhone 5S si o evolutie interesanta a pretului din Romania

  In luna octombrie a acestui an primele terminale iPhone 5S erau lansate in ofertele magazineloe online serioase din Romania si aveau un pret de pornire de 3600 – 3700 LEI, unul evident mai mare decat cel al Apple Store-urilor. Orange Romania a adus putin lucrurile la realitate prin comercializarea terminalelor iPhone 5S la pret de Apple Store, insa stocurile insuficiente au facut oferta foarte buna inaccesibila pentru majoritatea utilizatorilor, operatorul reusind abia acum sa acopere cererea de pe piata.

  Facem un salt in timp pana astazi si ajungem cu iPhone-urile la niste preturi de vanzare ce sunt cu pana la 400 LEI mai mici in aceleasi magazine online, iar reducerea este substantiala, avand in vedere ca vorbim despre un terminal premium. Sarbatorile de iarna ne-au adus foarte multe promotii pentru dispozitivele celor de la Apple si presupun ca multi dintre voi au beneficiat de ele, iar preturile practicate atunci par sa fie mentinute acum ca si preturi de baza pentru dispozitive.

  Avand in vedere ca pretul de baza al iPhone 5S nu a scazut, modul de comercializare practicat de catre magazine este interesant si desi ne aflam intr-o perioada a anului in care se genereaza putine vanzari, nu cred ca vor mai exista cresteri substantiale in pretul de baza al dispozitivelor.

 • Sorin

  Tot timpul cumva Orange si Vodafone ofera pretul adevarat. Din prima zi am luat 2 modele de la vodafone la liber la pretul de 3399Ron, pe vreme ce ********* sau altii cereau pt un iphone 5s auriu 16Gb 5000Ron iar pt silver si space grey in jur de 3700

 • La Vodafone e mai scump decat la orice alt operator din Romania.

 • Sorin

  In prima zi la orange nu a fost iphone 5s 16 GB la liber 3399RON?

 • Sorin

  da corect e ceva mai scump la vodafone

 • Mihai

  Am un iphone 5s si dupa ce am instalat jailbreak-ul pe ios 7.0.4 am inceput sa am probleme cu telefonul ca incepea sa se incalzeasca foarte tare daca navigam pe facebook sau daca faceam altceva timp de 10-15 min… devine insuportabil de tinut in mana… O fi problema de la jailbreak sau sa il duc la garantie?
  O sa ii dau restore sa vad daca problema persista…Si bateria tine foarte putin, cam 3-4 ore de utilizare am avut.Scuze pt off topic.

 • @Sorin: Nu, 708 euro a fost tot timpul la ei, adica cu 8 euro mai scump ca in Germania, de exemplu.

 • PoWneR

  @mihai aceeasi problema am avut-o si eu , dar i-am dat un restore din itunes si l-am setat ca un nou iphone dupa care i-am facut jailbreak , dar am instalat mai putine tweakuri , cele mai importante si utile.
  Acum nu mai am probleme

 • Mihai

  @PoWneR am dat restore din itunessi e la fel… O inceput sa faca asa dupa backup din icloud cand s-a incalzit foarte tare. Il duc la garantie sa il schimbe.

 • PoWneR

  EU nu am mai incarcat nici un backup dupa restore … l-am folosit ca si cum ar fi fost din fabrica

 • Todz

  Or fi vodafone putin mai scumpi, insa vodafone nu m-a inselat niciodata la factura si au fost cat s-a putut de prompti cand am avut nevoie de ceva. Orange in schimb…. heh, whatever! Parerile sunt impartite in functie de pataniile fiecaruia. 🙂

 • ionut

  LA COSMOTE NIMIC??