CES 2014 – Pocket Photo 2.0 iti printeaza pe loc toate pozele inregistrate cu un iPhone sau o tableta iPad

  Desi aparatele Polaroid care printau pozele imediat dupa inregistrare au fost date de mult uitarii, cei de la LG considera ca posesorii de smartphone-uri ar putea readuce la viata fotografia instanta, asa ca la CES 2014 au prezentat Pocket Photo 2.0. Noul produs al companiei LG este interconectabil cu aproape orice tipuri de terminale mobile, iar cu ajutorul unei aplicatii special concepute pentru ele poate printa pe loc orice fotografii disponibile in librariile foto ale dispozitivelor.

  Desi imaginile printate de catre aparat nu vor avea aceeasi calitate precum cele inregistrate folosind aplicatia companiei LG, Pocket Photo 2.0 face o treaba buna, avand in vedere ca vorbim despre o mini-imprimanta. Pozele printate de catre aparat au dimenxiunile 5 x 7 cm, iar aparatul in sine va avea un pret de minim 150$ in momentul lansarii. In aprat puteti utiliza seturi de cate 30 de coli de hartie care costa 30$, iar partea buna este ca nu va trebui sa schimbati vreun cartus de cerneala, deoarece procesul de printare se face prin incalzirea hartiei vandute de catre LG.

  Imprimarea pozelor dureaza aproximativ un minut, iar daca sunteti interesati de el, ei bine il veti gasi pe piata in cateva luni de zile.

3 COMENTARII

  1. Il am si este fff interesant sa poti scoate pe loc o poza si sa o lasi ca amintire – am facut asa de Craciun pe unde am fost in vizita, a fost o surpriza f draguta, mai ales ca cei de la polaroid au hartie care se lipeste, asa ca am pus multe poze pe frigidere anu’ asta 🙂

  2. Pozele sunt mai mici decat o carte de vizita! Imprimanta e super ok, pretul hartiei este ok. Astept imprimanta cu o dimensiune mai mare:)