Prima Pagina Android CES 2014 – Sony Xperia Z1 Compact vs iPhone 5S

CES 2014 – Sony Xperia Z1 Compact vs iPhone 5S

  Sony Xperia Z1 Compact este cel mai recent smartphone Sony prezentat in cadrul CES 2014 de catre compania japoneza, si de catre multe persoane este privit ca un terminal capabil sa concureze cu iPhone 5S. Terminalul are un ecran de 4.3 inch cu rezolutie 1280 x 720 pixeli si 341 pixeli per inch, are un procesor quad-core Snapdragon 800 tactat la 2.2 GHz, un chip grafic Adreno 330 si 3 GB RAM, o camera de 20.7 megapixeli si un design destul de interesant. Terminalul ruleaza o versiune recenta a Android OS si avand in vedere popularitatea tot mai mare a terminalelor Sony, poate el va reusi sa concureze cu iPhone 5S in anumite piete.

 • Mmmgom

  Pare foarte interesant mai ales ca ofera si o aplicatie care transfera sms contacte de pe iphone, multa lume vorbeste despre sony xperia z1 , si pe unde ma uit pe net , reviste sau tv toti spun ca e cu mult in fata lui iphone 5s, dar ce ne facem cu androidul … Poate ne obisnuim si cu el.

 • Attila

  Eu de mult as fi incercat un Sony, daca nu ar rula Android…

 • TzaCaNeL

  Iar se incearca fraierirea cumparatorilor cu o camera mare. Sunt curios macar cum face poze.

 • sori

  Un lucru e sigur – arata mai bine ca iPhone 5S. Specificatii , in majoritate mai bune – ar putea avea succes.

 • havi

  Androidu strica toata treaba in chestiunea asta !

 • Răducu

  Ca specificații poate sa aibă si 12 nuclee si 8gb Ram. Nu are cum sa ofere o experiența de utilizare superioară iPhone-ului/iOS-ului in momentul de fata. Sorry Android. Si daca face poze ca fostele xperia, putem uita de cei “20 mp”. Ca design e frumos, asta e opinia mea.

 • doctoracu

  Camera e aceeasi ca pe Z1. Ecranul poate fi o problema deoarece e un TFT la baza, dar mai evoluat. Unii se plang de calitate, eu cat l-am butonat nu mi s-a parut cu mult mai slab decat ecranul HTC One sau iPhone 5.