Prima Pagina Apple Peste doua treimi dintre utilizatorii Windows detin un produs Apple

Peste doua treimi dintre utilizatorii Windows detin un produs Apple

  Stim cu totii ca Apple nu va reusi vreodata sa intreaca Microsoft pe piata PC-urilor, insa compania din Cupertino a reusit totusi sa aduca macar un produs in viata majoritatii utilizatorilor sistemului de operare Windows. Conform unui nou grafic publicat in cursul acestei zile, 70% dintre utilizatorii Windows detin macar un produs al companiei Apple si statistica este impresionanta. Practic Apple nu reuseste sa intreaca Microsoft pe piata PC-urilor, insa a convins extrem de multi utilizatori ai Windows sa-i foloseasca produsele.

  Strategia celor de la Apple este interesanta deoarece majoritatea produselor despre care vorbim sunt iDevice-uri, ele facand parte dintr-o piata in care compania Microsoft nu va reusi sa intreaga Apple prea curand. Situatia este complet diferita fata de cea in care se aflau companiile cu mai bine de un deceniu in urma, Apple reusind sa se salveze de la faliment si sa devina cea mai valoroasa companie din lume, Microsfot incercand acum sa o ajunga din urma.

 • tomi

  zoane te rog am o problema. cand sun pe cineva de pe i5 ami apare sus in statusbar Si NU stiu cum sa dezactivez.. poate am bagat ceva de pe cydia.. mersi

 • teocgabriel

  sincer zaone eu cred ca Apple ar putea sa intreaca Mocrosoft pe piata PC inca foarte repede, si in vreo 5,6 ani pt ca deja o inceput cu mavericks si mac pro iar daca ar avea pret mai mic si suport pt gaming atunci ar fi perfect ca toti stim cat de elegant si simplist e un mac 🙂

 • sori

  @teocgabriel
  prea simplist si mult prea scump .
  Sa ma anunti si pe mine cand OSX trece de 10% macar – deocamdata de vreo 30 si ceva de ani nu a trecut de 7,5% , nu mai vorbim de intrecut Windows-ul.
  Cred ca traiesti intr-o alta lume , plina de mere muscate .

 • camburica

  @tomi – este de la SBRotator 6.
  Debifeaza la optiuni in setarile tweak-ului sectiunea “Phone” si problema ta va fi rezolvata.