Prima Pagina aplicatii Solstice – o noua tema care modifica aspectul iOS 7

Solstice – o noua tema care modifica aspectul iOS 7

  Solstice este o tema disponibila din cursul acestei dimineti in Cydia, iar cu ajutorul sau puteti schimba in totalitate iconitele aplicatiilor native ale iOS 7, dar si multe dintre cele terte. Observati ca spre deosebire de multe dintre temele lansate in Cydia, in aceasta avem parte de iconite in care sunt implementate si o serie de umbre, toate indreptate in aceeasi parte dreapta. Peste 90 de iconite speciale sunt implementate in tema si din pacate nicio interfata pentru aplicatii.

iOS 7 introduced bold new colours, most of which could have been handled much better. Solstice takes iOS 7’s colours and shapes and reimagines them, giving each icon a life of its own with some long shadow love. Over 90 apps currently supported, with more being added every day!

  Solstice este disponibila gratuit in repo-ul ModMyi al Cydia.

 • Lucian

  Pe 5s nu functioneaza :-((

 • mihai

  la voi nu are probleme winterboard?ma refer la cei care au ios7.0.4

 • Angela

  la mine mergea partial winterboard-ul, in sensul ca la unele teme se schimbau iconitele, dar wallpaper-ul ramanea gri si nu mi se mai incarca niciun tweak. dar dupa ce am dat enable si la summerboard (din winterboard), toate temele au mers perfect, nu am mai avut nicio problema. sper sa va ajute ! (iphone 5, 7.0.4.)

 • Cristian

  @Angela:
  este departe de a functiona perfect: ai incercat sa cauti ceva in spotlight dupa instalarea unei teme?
  Cu bine…

 • Angela

  am exagerat cand am zis perfect, problema cu spotlight-ul e prezenta la toti cred. ma refeream ca se aplica temele si se incarca si tweak-urile cu summerboard enabled. oricum, am mai zis, sunt incepatoare, chiar nu ma pricep, dar imi place sa “scotocesc” ca sa zic asa, si nu m-am lasat pana nu am avut iconite, dom’le :))

 • Rares

  Mi-e imi merge perfect winterboard-ul tweak-urile si toate.

 • Mihai

  Cristian
  la asta m-a refeream,am crezut ca este doar la mine problema asta 😀 multumesc!!