Prima Pagina Android Google Chromoting va permite controlarea unui PC din iPhone folosind Google Chrome

Google Chromoting va permite controlarea unui PC din iPhone folosind Google Chrome

  De cateva luni de zile compania Google dezvolta un sistem numit Chromoting, acesta permitand posesorilor de terminale Android sa controleze un PC prin intermediul unei conexiuni de internet si a browserului Google Chrome. Desi nu s-a discutat pana astazi despre o aplicatie care sa permita aceeasi functionalitate inclusiv de pe terminalele care ruleaza iOS, un post publicat in pagina de suport dedicata Chromium dezvaluie faptul ca Google dezvolta aceasta aplicatie in momentul de fata.

As noted, the iOS version is very unpolished at this stage. The toolbar icons are all placeholder, and the background color behind the host screen needs to be changed from blue to black. The upper toolbar for iOS (containing just the back button, so it can barely be called a toolbar), is revealed by tapping on the compass in the lower toolbar. Our plan is to consolidate the upper and lower toolbars into one toolbar that will likely be located in the upper section of the screen.

  Versiunea dedicata iOS-ului se afla in stadiile incipiente ale dezvoltarii si nu functioneaza nici pe departe la fel de bine precum cea pentru Android, ea urmand a fi lansata la destul timp distanta de aceasta din urma. Cand va fi disponibila, aplicatia va permite controlarea anumitor functii ale unui PC folosind browserul Google Chrome si un iPhone sau o tableta iPad, insa ramane de vazut exact ce vom putea face. Google ar urma sa ofere aplicatia gratuit pentru toti utilizatorii.

 • egrimisu

  un lucru e cert, daca aveti mac ati constatat ca administrarea lui la distantanprin vnc merge ca porcu chiar si pri lan la 100mbit dar folosind google remote desktop merge destul de fluid, asteptam si app-ul de ios

 • @

  @egrimisu

  vnc? suntem in 2014.

  Foloseste teamviewer sau logmein.

 • OvidiuA

  La fel de prost merge si Team Viewer.

 • egrimisu

  labgel au logmein, iar vnc este app principala se remote pe unix/linux. rdp de la ma merfe perfect pe windows ca sa nu vorbim debaplicatii terte gen radmin care e net superior logmein-ului si a teamviewerukui, din punctul de vedereba vitezei.