Prima Pagina accesorii Apple se gandeste sa transforme Apple TV-ul intr-o consola in luna martie

Apple se gandeste sa transforme Apple TV-ul intr-o consola in luna martie

11

  Dupa aproximativ un an de zile de la minora actualizare a Apple TV, compania Apple pregateste acum lansarea unui model complet nou care cu siguranta va atrage interesul unui numar mare de utilizatori. Cei de la Apple pregatesc un update major pentru Apple TV-ul comercializat in propriile magazine, noua dispozitiv urmand a include o versiune refacuta si imbunatatita a iOS-ului rulat in momentul de fata, produsul aflandu-se intr-un stadiu avansat de testare si urmand a ajunge pe piata in prima parte a anului 2014.

  Pentru aceasta noua versiune a Apple TV, compania Apple testeaza noi sisteme de control bazate pe gesturi, similare Kinect-ului, insa nu se stie daca vreunul dintre ele vor ajunge in produsul final. Separat de acest sistem de control, cei din Cupertino intentioneaza sa ofere in sfarsit acces utilizatorilor la App Store pentru a permite instalarea de noi tipuri de continut, inclusiv jocuri, Apple luand in calcul inclusiv dezvoltarea unui magazin special de jocuri cu titluri gandite pentru Apple TV.

  Desi cei din conducerea Apple nu au dorit sa ofere acces la App Store si la jocuri pana in prezent, se pare ca intentiile lor ar fi diferite in ceea ce priveste noul produs, mai ales ca nou gamepad-uri permit controlarea jocurilor fara a utiliza un iDevice. Nu ar fi absolut deloc greu de crezut ca Apple incearca sa-si transforme Apple TV-ul intr-o adevarata consola, extrem de multi utilizatori fiind interesati sa foloseasca un gamepad pentru a controla jocurile disponibile in App Store in timp ce le ruleaza pe un televizor, insa ramane de vazut ce vom primi in final.