Prima Pagina Apple Iata cat de mult a crescut puterea de procesare a Mac-urilor in...

Iata cat de mult a crescut puterea de procesare a Mac-urilor in 30 de ani

  Daca ati fost vreodata interesati sa aflati cat de mult a evoluat puterea de procesare a Mac-urilor de-a lungul celor 30 de ani de disponibilitate a produselor Apple, ei bine cei de la Mashable ne prezinta un grafic din care putem afla acest lucru. Ei se rezuma doar la prezentarea frecventelor la care sunt tactate procesoarele Mac-urilor si observati ca in 30 de ani de disponibilitate, frecventa procesoarelor implementate in Mac-uri a crescut de peste 400 de ori.

  Cel mai mare salt tehnologic a avut loc in perioada anulor 2000, vitezele dublandu-se practic din 3 in 3 ani de zile, cel putin pana in anul 2009 cand ele au crescut intr-un ritm mult mai lent. Desigur ca in acest grafic nu sunt luate in calcul si Mac Pro-urile care au la baza alte configuratii, insa chiar si asa, putem vedea cat de mult au evoluat PC-urile de-a lungul anilor.

 • Lucian84

  Si numărul de nuclee este altul !!!

 • ehehei

  Pentru ca Intel

  F r e c v e n t a nu e a c e l a s i lucru cu p u t e r e a de p r o c e s a r e.

  Primesti acesti mesaj deoarece unul, o parte dintr-un cuvant, sau mai multe cuvinte utilizate de catre tine sunt interzise pe acest website. Ne pare rau, dar pentru a ne proteja de spam trebuie sa iti refuzam comentariul, insa te rugam sa il reformulezi pentru a elimina cuvintele interzise. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri cauzate!

 • ehehei

  Din cuvintele de mai sus, unul este interzis…. fain