Prima Pagina Cydia Blurpaper permite aplicarea unui efect interesant pentru wallpaper-urile iOS 7

Blurpaper permite aplicarea unui efect interesant pentru wallpaper-urile iOS 7

  Blurpaper este un tweak lansat in cursul acestui weekend in Cydia, iar cu ajutorul sau putem aplica efecte interesante pentru wallpaper-urile iDevice-urilor noastre. Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, este vorba despre un efect de tip blur care este aplicat peste orice wallpaper, nu mai putin de 8 astfel de efecte fiind concepute de catre dezvoltator pentru noi. Tweak-ul are un meniu de setari disponibil in aplicatia Settings si permite aplicarea efectului oriunde avem un wallpaper, sau doar in LockScreen ori Springboard, deci voi alegeti cum il utilizati.

  Blurpaper este disponibil pentru download in repo-ul repo.pnre.co.vu, iar dezvoltatorul sau recomanda dezactivarea functiei Increase Contrast daca efectele nu sunt aplicate corespunzator. In acelasi repo veti gasi si un tweak numit StatusBarFix2, acesta rezolvand problemele privind afisarea corecta a status bar-ului in iOS 7 dupa jailbreak.

  • Csi02

    Offtopic: Zaone sau cineva dintre cititori spuneţi-mi şi mie vă rog dacă ştiţi un tweak pt 7.0.4 care îţi permite să muţi pozele din camera roll in foldere noi create fără a le duplica! Mulţumesc!

  • Silv3r

    iFile