COSMOTE Recharge – Cosmote lanseaza aplicatia care iti permite sa-ti incarci creditul folosind un card bancar

  COSMOTE Recharge este denumirea unei aplicatii disponibile de cateva zile in App Store si lansata oficial in cursul acestei zile de catre compania Cosmote Romania, ea permitandu-ne sa ne incarcam creditul unei cartele Cosmote folosind un card bancar. Aplicatia necesita introducerea numarului de telefon pe care doriti sa il incarcati si datele cardului vostru de credit, valoarea de incarcare fiind intre 5 si 100 de euro, aplicatia functionand chiar si fara a fi necesara inregistrarea unui cont.

  Detalii aveti in comunicatul de presa de mai jos, aplicatia fiind disponibila gratuit in App Store.

OSMOTE România lansează COSMOTE Recharge, aplicație care oferă posibilitatea de a reîncărca un număr de telefon COSMOTE preplătit, direct prin intermediul unui smartphone. COSMOTE Recharge nu necesită crearea unui cont, iar reîncărcarea se realizează rapid, prin introducerea în aplicaţie a numărului de telefon COSMOTE ce se dorește a fi reîncărcat şi a sumei dorite (între 5 și 100 de euro), plata aferentă făcându-se prin intermediul cardului bancar (de debit sau credit).

Fiecare număr al Cartelei COSMOTE sau Frog reîncărcat prin intermediul aplicaței COSMOTE Recharge va primi un bonus de 50 minute și 50 de SMS-uri în rețea. Mai mult, numerele reîncărcate prin aplicație până la data de 15 februarie 2014 vor primi ca bonus adițional 500 de minute în rețea, iar cele reîncărcate până la data de 6 februarie primesc, în plus, şi acces gratuit la aplicația RadarMe powered by COSMOTE, valabil 1 lună de la momentul reîncărcării.

„Prin lansarea aplicaţiei COSMOTE Recharge, le oferim clienţilor noştri o opţiune nouă şi convenabilă de reîncărcare: o mamă poate să reîncarce contul prepaid al copilului său, fiul care lucrează în străinătate sau în alt oraş din România poate efectua o reîncărcare a creditului pentru tatăl său etc. Astfel, prin simpla utilizare a smartphone-ului, clienţii au la îndemână un instrument flexibil şi prietenos”, a spus Olaf Lausen, Chief of Staff & Business Development Director Romania.

Aplicația este compatibilă cu telefoanele care utilizează sistemul de operare Android 2.2 (sau mai recent) și iOS 4.0 (sau mai recent) și poate fi descărcată gratuit din Play Store și App Store.

Pretul initial:
Numele:
COSMOTE Recharge

Gratuit

s





Developer: COSMOTE ROMANIAN …
Categoria: Utilities


Descriere: Foloseste cea mai usoara metoda de a reincarca o cartela preplatita COSMOTE!

Rencarca orice cartel preplatita COSMOTE fr s-i faci cont i fr alt timp pierdut! Tot ce trebuie s faci este s completezi numru…


Dimensiunea aplicatiei este: 6.3 Mb