In iOS 7.1 beta 5 Apple blocheaza o noua vulnerabilitate utilizata de catre evasi0n7

  Lansand iOS 7.1 beta 4, compania Apple a reparat cateva componente care permiteau solutiei de jailbreak evasi0n7 sa exploateze sistemul de operare, iar in iOS 7.1 beta 5 procesul de securizare continua. Conform hackerului canadian iH8sn0w, in noua versiune a sistemului de operare, compania Apple a blocat o noua vulnerabilitate care permitea evasi0n7 sa efectueze jailbreak tuturor iPhone, iPad sau iPod Touch-urilor care ruleaza iOS 7, insa masura era asteptata.

  Practic Apple blocheaza incetul cu incetul toate componentele evasi0n7 si pana in martie, cand este programata lansarea iOS 7.1, compania va bloca in totalitate solutia de jailbreak. Din pacate este foarte putin probabil sa vedem o noua solutie de jailbreak lansata in viitor, asa ca nu va ganditi ca o veti avea.

UPDATE: O noua vulnerabilitate a fost inchisa de catre Apple.

Articolul precedentiOS 7.1 beta 5 a fost lansat de catre Apple!
Articolul următoriOS 7.1 se apropie de lansarea oficiala
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.