iOS 7.1 beta 5 a fost lansat de catre Apple!

  La doua saptamani de zile dupa lansarea iOS 7.1 beta 4, compania Apple a lansat astazi iOS 7.1 beta 5 pentru iPhone, iPad si iPod Touch. Dupa cum probabil stiti deja, iOS 7.1 beta 4 nu putea fi jailbroken folosind  evasi0n7, asa ca in cazul iOS 7.1 beta 5 nu putem vorbi despre dubii de acest gen. In noua versiune lansata in cursul acestei seri Apple a adaugat noi voci imbunatatite pentru diversele limbi suportate de catre Siri, insa probabil exista si alte imbunatatiri.

  iOS 7.1 beta 5 este disponibil NUMAI pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, utilizatorii care nu au un UDID inregistrat aflandu-se in imposibilitatea de a instala aceasta versiune a sistemului de operare.

4 COMENTARII

  1. Vreo poisibilitate de a inregistra un udid gratuit nu exista? pur si simplu nu mai pot aastepta pana apare ios 7.1 … am facut downgrade deoarece ios 7 mergea mult prea rau pe iphone 4…. sper o imbunatatire majora de la ios 7.1

  2. Am putut face downgrade pt ca la ios 6.1.3 am salvat shsh blobs. Am folosit ifath pentru a face un ipsw custom , am instalat itunes 11( nu ultima versiune 11.4) si am dat shift-restore.