iOS 7.1 se apropie de lansarea oficiala

  iOS 7.1 beta 5 urmeaza sa fie ultima versiune beta lansata de catre compania Apple pentru iOS 7.1, cei din Cupertino pregatindu-se pentru o lansare oficiala a sistemului de operare dedicat iDevice-urilor. Conform unui zvon publicat in cursul acestei seri, compania Apple intentioneaza sa lanseze iOS 7.1 GM in urmatoarele saptamani de zile, iar dupa acest build ar urma sa aiba loc lansarea versiunii finale, o luna de zile putand trece intre oferirea acestor build-uri ale iOS 7.1 pentru iPhone, iPad si iPod Touch.

  Pana acum s-a zvonit ca iOS 7.1 urmeaza sa fie lansat oficial la inceputul lunii martie pentru utilizatori si timeline-ul pare a fi in concordanta cu ceea ce aflam in aceasta seara. Dupa cum probabil stiti deja, Apple a imbunatatit functionalitatea iOS 7 prin intermediul acestor versiuni beta, a implementat o sumedenie de modificari ale design-ului si a rezolvat multe buguri care dadeau batai de cap utilizatorilor, iar in ceea ce priveste surprizele, nu cred ca vom avea parte de ele.

  In final va readuc in atentie faptul ca evasi0n7 nu ne va permite sa efectuam jailbreak pentru iDevice-urile noastre cu iOS 7.1 instalat, asa ca ganditi-va bine daca doriti sa faceti update sau nu.