Apple reporneste productia de terminale iPhone 4 pentru 3 piete de pe glob

  Va spuneam acum cateva luni de zile ca Apple va repune terminalul iPhone 4 in vanzare in India in ideea de a concura mai eficient pe piata locala cu producatorii de terminale Android. Nimeni nu stia daca Apple are indeajuns de multe unitati in stoc pentru a acoperi cerea, avand in vedere ca productia a fost oprita in luna septembrie a anului trecut, iar acum avem un raspuns. Conform unor surse din cadrul echipelor de conducere ale unor parteneri Apple, compania intentioneaza sa reinceapa producatia de terminale iPhone 4 pentru a comercializa dispozitivul in India, Brazilia si Indonezia.

The maker of iPads and MacBooks is betting the lower price point will help it wrest volumes from Samsung’s Grand and S4 Mini, and recoup market share that has slumped, largely because it didn’t have phones that were cheap enough.

  Miscarea celor de la Apple este surprinzatoare avand in vedere ca este o premiera ca un produs scos din fabricare sa fie repus in vanzare, mai ales ca vorbim despre un terminal vechi de 4 ani de zile care nu ruleaza iOS 7 absolut deloc conform standardelor Apple. Desi americanii nu vor vinde iPhone 4 la un pret de baza mai mic de 400$, ei spera ca prin oferirea sa gratuita impreuna cu anumite abonamente vor reusi sa atraga o parte dintre clientii care ar fi interesati de un terminal Android.