Apple efectueaza o modificare in politica sa interna care va reduce preturile accesoriilor certificate

  In cursul lunii trecute compania Apple a efectuat o modificare extrem de importanta in politica sa privind certificarea accesoriilor dedicate iDevice-urilor, astfel ca preturile produselor compatibile cu standardul Lightning ar urma sa scada in lunile urmatoare. Compania Apple a decis sa reduca pretul de licentiere al tehnologiilor Lightning pentru accesoriile MFI certificate de catre ea, dar si numarul minim de licente care trebuie achizitionate, acest lucru ducand in curand la o scadere importanta a preturilor de vanzare ale acestor accesorii.

Apple lowered the price of MFi licensing use rate and Lightning connector purchased amount from January, 2014. It is thought that it takes time so that a price is reflected by Lightning connector accessories dealt in by the companies.

  Programul de licentiere a accesoriilor pentru iDevice-uri a fost initiat in anul 2005 si incepand de anul trecut Apple a inceput sa blocheze posibilitatea de a utiliza accesorii contrafacute cu iDevice-urile sale. Aceasta schimbare a politicii va permite unui numar mult mai mare de producatori de a adera la programul sau, preturile de vanzare ale accesoriilor urmand a scade ca o consecinta, insa va fi nevoie de cateva luni de zile pentru ca aceasta tranzitie sa aiba loc.