Design-ul si specificatiile Samsung Galaxy S5 apar pe internet

  Conform celor mai recente zvonuri, Samsung Galaxy S5 urmeaza sa fie prezentat in cadrul Mobile World Congress care va avea loc in Barcelona luna aceasta, insa pana atunci vedem cateva imagini care ar trebui sa ne prezinte design-ul viitorului terminal. Dupa cum puteti observa, design-ul este similar cu cel al actualului model, camera parand a fi mai mare, insa si flash LED-ul. Terminalul ar urma sa aiba 141.7 mm inaltime, 72.5 mm latime si 8.2 mm grosime fiind usor mai mare pentru a permite implementarea unui ecran de 5.25 inch. Terminalul urmeaza sa includa si un cititor de amprente direct in ecran, astfel ca scanarea acestora ar putea fi facuta in proce parte a sa.

  Separat de imaginea care afiseaza ecranul, pe internet a aparut astazi si ceea ce pare a fi cutia in care urmeaza sa fie livrat Samsung Galaxy S5 catre utilizatori. Conform informatiilor de pe aceasta, una dintre versiunile terminalului urmeaza sa includa un procesor quad-core tactat la 2.5 GHz, ecran QHD Super AMOLED de 5.25 inch cu rezolutie Full HD, camera de 20 de megapixeli, baterie de 3000 mAh si 3 GB RAM. Practic specificatiile sunt in concordanta cu cele aparute in diverse zvonuri, insa un se stie cat de reala este imaginea.

  In concluzie, Samsung Galaxy S5 ar putea oferi mai multe noutati pe partea hardware decat pe partea de design, iar daca acest lucru va fi adevarat, atunci vor exista din nou utilizatori nemultumiti, situatia fiind intalnita in cazul lansarii Samsung Galaxy S4.