Vodafone iti ofera trafic de internet pentru fiecare minut vorbit prin campania Vorbesti, net primesti!

Vodafone Logo

  In cursul acestei zile operatorul de telefonie mobila Vodafone Romania a anuntat lansarea campaniei Vorbesti, net primesti prin care ofera utilizatorilor de cartele prepay posibilitatea de a obtine trafic de internet in schimbul minutelor vorbite. Traficul de internet este acordat indiferent de tipul de apel initiat sau primit, indiferent de retea, el acordandu-se de doua ori pe luna in limita a 5 GB, un minut vorbit reprezentand 1 MB de trafic de internet acordat.

  Aceasta este, din cate stiu eu, prima campanie de acest gen derulata de catre un operator de telefonie mobila din Romania si ea se va dovedi a fi benefica pentru un numar extrem de mare de utilizatori. Detalii suplimentare gasiti in comunicatul de presa de mai jos.

Toti utilizatorii Cartelei Vodafone primesc trafic de date gratuit pentru orice apel efectuat sau primit, pana la 5GB pe luna 

  • Utilizatorii Cartelei Vodafone, noi si existenti, primesc cate 1MB trafic de date pentru orice apel efectuat sau primit, indiferent de retea
  • Cu aceasta promotie, toti utilizatorii pot acumula trafic de date de pana la 5GB, in fiecare luna
  • Promotia se lanseaza printr-o noua campanie de comunicare, ce are in centru un personaj real

Bucuresti, 18 februarie 2013 – Vodafone lanseaza astazi promotia “Vorbesti, net primesti”, prin care toti utilizatorii Cartelei Vodafone, noi si existenti, acumuleaza trafic de date gratuit pentru toate apelurile efectuate si primite, indiferent de retea. Traficul de date va fi acordat de doua ori pe luna, in limita a 5GB lunar. Fiecare convorbire primita sau efectuata aduce clientilor Cartelei Vodafone 1MB de trafic de date.

“Campania Vorbesti, Net Primesti  aduce o experienta de comunicare imbogatita cu puterea Internetului, in cea mai performanta retea de date mobile din Romania. Astfel, toti clientii Cartelei Vodafone primesc 1MB de net pe mobil pentru fiecare apel primit sau efectuat. Oferta este cu atat mai avantajoasa atunci cand ambele persoane care poarta o convorbire sunt in reteaua Vodafone, intrucat orice apel le aduce fiecaruia Internet gratuit. Oferta noasta este, asadar , o invitatie adresata tuturor iubitorilor de Internet din Romania, de a veni  in reteaua Vodafone si a se bucura de o combinatie unica de beneficii si experienta superioara de navigare”, a spus Radu Tudorache, Director Prepaid, Vodafone Romania.

Pentru a primi aceste beneficii, utilizatorii trebuie doar sa se inscrie in promotia “Vorbesti, net primesti”, prin trimiterea unui SMS gratuit la numarul 2777. Clientii Cartelei Vodafone primesc primul bonus la doua saptamani de la inscrierea in campanie, iar valabilitatea acestuia este de doua saptamani. Durata minima a unui apel eligibil este de 1 minut. Valoarea minima de acordare a bonusului este de 10MB, echivalentul a zece convorbiri telefonice. Acest trafic de date se consuma cu prioritate, inaintea oricarui alt bonus, a extraoptiunii sau a creditului si este valabil doar in tara,

Clientii se pot inscribe in promotia “Vorbesti, Net primesti” pana la data de 31 martie 2014. Odata inscrisi in promotie, clientii beneficiaza de bonusul de Internet pana la 31 ianuarie 2015, cu posibilitatea de prelungire.

Tot astazi, Vodafone lanseasa o noua campanie de comunicare pentru a promova oferta “Vorbesti, net primesti”.

“Invitam publicul sa se bucure de inca o campanie indrazneata marca Vodafone, care prezinta publicului un nou personaj real si pitoresc. Personajul nostru este un tanar de 25 de ani, Dan Gheorghe, care strabate drumurile la volanul unui TIR si traieste, in acelasi timp, o frumoasa poveste de dragoste alaturi de prietena sa. Vodafone invita utilizatorii pe pagina https://www.facebook.com/Dan.Soferul pentru a afla mai multe despre viata lui Dan si a-i oferi sugestii despre locurile frumoase din tara ce merita sa faca parte din poveste”, a spus Laura Barbu, Brand Director, Vodafone Romania.

9 COMENTARII

  1. foarte ok aceasta optiune , pacat ca se pune 1 mb indiferent de durata convorbirii ( cat timp este peste 1 minut ) . Oricum este binevenita , inseamna cel putin 300 de mb in plus pe luna