WhatsApp Messenger va putea efectua apeluri voce in cursul acestui an

  La doar doua zile dupa serioasele probleme de functionare avute de catre reteaua WhatsApp Messenger, reprezentantii companiei au declarat in cadrul unei conferinte tinute la Mobile World Congress 2014 ca aplicatiile pentru iOS si Android vor putea efectua apeluri voce in cursul acestui an. Noua functie urmeaza sa fie implementata in cel de-al doilea trimestru fiscal al anului 2014 in ambele versiuni ale aplicatiei, insa deocamdata nu se stie o data clara pentru lansarea ei.

  Separat de aceasta noutate, cei de la WhatsApp au anuntat ca aplicatia WhatsApp Messenger este utilizata lunar de catre 465 de milioane de oameni din intreaga lume, 330 de milioane de utilizatori conectandu-se zilnic la serviciile sale. In ciuda popularitatii sale bazate pe faptul ca este oferita gratuit, WhatsApp Messenger ar putea oferi noua functie de apeluri voce gratuit doar o pentru o perioada limitata de timp, reprezentantii companiei luand in calcul taxarea sa dupa o perioada scurta de testare gratuita.

  Pana una alta, WhatsApp Messenger este disponibila gratuit in App Store, utilizatorii trebuind sa plateasca un abonament anual de 0.99€ dupa primul an de utilizare.