Samsung Galaxy S5 va fi disponibil intr-o versiune aurie, precum iPhone 5S

  Avand in vedere ca versiunea aurie a iPhone 5S s-a dovedit a fi atat de populara, cei de la Samsung s-au gandit sa lanseze un Samsung Galaxy S5 auriu pentru a concura mai eficient cu Apple. In imaginile din acest articol aveti prezentat dispozitivul celor de la Samsung si da, comparatia cu un plasture este cat se poate de potrivita, cei de la Samsung inspirandu-se putin si din industria farmaceutica pentru acest dispozitiv. Samsung Galaxy S5 este impermeabil si este disponibil in 4 culori, insa cea aurie va atrage interesul unui numar foarte mare de persoane, mai ales ca pare sa fie facuta special pentru o anumita subcategorie a populatiei.

  Ca sa fiu sincer, nu stiu daca Samsung a ales in mod intentionat sa transforme Samsung Galaxy S5 auriu intr-un terminal pe care toata lumea il poate lua in ras in orice moment, insa parca noul terminal are cel mai urat design dintre toate cele lansate pana acum de catre coreeni.

12 COMENTARII

  1. Plasture :))))))))
    Hai apple cu un ecran mai mare si fara discutii 2014 este anul tau.
    O sa raman cu ce am pentru moment si astept noul iphone dar sa aibe ecran mai mare , pana atunci o sa mai scap de divece-urile si i-deviceurile care le am ca deja sunt prea multe si e aiurea.

  2. eu sunt de parere ca e o diferenta majora intre plasture si s5. plasturele are gauri, pe cand s5 nu, fiind anti praf, apa, s.a.,
    apoi ar mai fi modalitatea de aranjare a gaurilor de pe plasture si urmelor imprimate pe s5. la unul e in zig zag iar la celalalt sunt pe aceiasi linie.
    nu aveti deloc spirit de observatie.
    cautati alta comparatie…

  3. Auriul de la iphone 5s nu este atat de pregnant! Asta, pentru cei care se sparg in critici! Fiecare persoana are placerile ei so nu se discuta. Astea sunt preconceptii: ” auriu de manelisti, etc”. Calmati- va!