Iata ce functie ar putea lipsi din iWatch-ul Apple

3

  Despre iWatch-ul companiei Apple am auzit o gama foarte variata de zvonuri ce ne promiteau implementarea unor functii variate care ne permiteau sa ne monitorizam functiile vitale foarte simplu si usor. Printre aceste functii se regaseste si una care permite monitorizarea nivelului de glucoza din sange, insa ea a fost intotdeauna prezentata ca fiind testata pentru implementare si nimic mai mult. Din pacate noi informatii publicate in cursul acestei zile ne indica faptul ca Apple ar fi renuntat la ideea implementarii uneo functii de masurare a nivelului de glucoza din sange deoarece tehnologia dedicata smartwatch-urilor nu ar fi pregatita pentru lansare.

  Apple ar fi colaborat cu o companie pentru implementarea unei tehnologii ce ar fi permis masurarea nivelului de glucoza din sange, insa tehnologia este deocamdata in stadiile incipiende de dezvoltare si nu este pregatita pentru un produs al celor din Cupertino. Compania americana nu are obiceiul de a implementa in produsele sale tehnologii care nu au ajuns inca la maturitate, asa ca din cate se pare deocamdata, iWatch-ul nu va putea masura nivelul de glucoza din sange, insa va fi capabil de alte lucruri grozave.

  iWatch ar putea masura ritmul cardiac, ne-ar putea monitoriza exercitiile fizice zilnice si multe altele, insa asta numai daca va fi lansat pe piata.