Orange Romania si planurile de viitor in urma Mobile World Congress 2014

Orange Romania logo - iDevice.ro

  Prezenti in cadrul Mobile World Congress 2014 ce s-a desfasurat la Barcelona, cei de la Orange au fost atenti la toate produsele noi lansate de catre diversi producatori in cadrul acestui eveniment si astazi isi anunta planurile pentru acest an. Practic in Romania vor ajunge toate smartphone-urile noi lansate in cadrul Mobile World Congress 2014, impreuna cu noi gadget-uri de fitness si smartwatch-uri lansate de catre diversi producatori, iar detalii gasiti in comunicatul de mai jos.

De mai bine de 10 ani, Orange este prezent la MWC Barcelona, unde aduce noutati despre cele mai noi tehnologii si solutii de business, precum si despre cele mai noi telefoane care vor intra in portofoliu. Gama de smartphone-uri marca proprie Orange continua sa se dezvolte pe piata din Romania. Cel mai recent telefon din aceasta gama, Orange Reyo, dotat cu o camera de 5MP, memorie interna de 4GB si Android 4.2.2 Jelly Bean, a intrat in portofoliul Orange Romania la finalul anului trecut.

Consumatorii prezinta un interes foarte mare pentru smartphone-uri performante la preturi accesibile, care sa le aduca la indemana beneficiile lumii digitale. In Romania, vanzarile smartphone-urilor Orange sunt in top 3 smartphone-uri din portofoliul Orange, iar la nivel global, in tarile in care grupul Orange este prezent, vanzarile au crescut cu 40% in 2013 fata de 2012.  Pe langa telefoanele marca proprie, la preturi foarte atractive, Orange va include in portofoliul sau si Nokia X, un telefon accesibil cu un design uimitor, ce va oferi o experienta placuta de utilizare clientilor. De asemenea, cele mai performante smartphone-uri lansate in cadrul MWC 2014, Sony Xperia Z2, Sony Xperia Z1 Compact, Sony Xperia M2, Samsung Galaxy S5, LG G2 mini si Huawei Ascend G6 vor intra si ele in portofoliu.

O alta directie in care Orange s-a implicat activ inca de anul trecut a fost aceea de a aduce in premiera pe piata din Romania gadgeturile de monitorizare fitness. Feedback-ul primit din partea consumatorilor a fost unul foarte bun, astfel ca pe parcursul ultimelor luni Romania a devenit prima tara din grup in care vanzarile gamelor Fitbit, Nike si Samsung Gear s-au extins din magazinul online in shopurile Orange. Pe parcursul anului 2014, Orange va continua sa aduca cele mai noi gadgeturi wearable lansate in cadrul MWC Barcelona 2014, precum bratarile si ceasurile Samsung si Sony.