Apple ar putea colabora cu unele companii elvetiene pentru a dezvolta iWatch si a il comercializa ca fiind produs in Elvetia

  Compania Apple dezvolta in momentul de fata un smartwatch denumit iWatch, iar conform unui zvon recent aparut pe internet, se pare ca ea ar fi interesata sa colaboreze cu unii producatori elvetieni pentru a-si aduce dispozitivul pe piata. Apple si-ar fi creat o subsidiara in Elvetia pentru a-si putea produce iWatch-ul, ea aparent incheind deja contracte cu diverse companii pentru a comercializa dispozitivul ca fiind unul produs in Elvetia, mizand pe reputatia elvetienilor pentru a da credibilitate produsului.

  Apple ar fi discutat cu reprezentanti ai Moët Hennessy – Louis Vuitton pentru a comercializa smartwatch-ul ca fiind produs in Elvetia, incercand in acelasi timp sa convinga oameni din aceste companii sa se angajeze la Apple pentru a produce iWatch-ul. Practic Apple ar incerca sa adauge pe carcasa iWatch-ului sau sintagma “Swiss Made” sau “Made in Switzerland”, potentialii clienti fiind cu siguranta mult mai interesati sa cumpere un asemenea produs, decat unul pe care ar scrie Made in China sau Taiwan.

  E greu de spus cat de adevarate sunt aceste informatii, insa avand in vedere ca pentru Apple brand-ul conteaza foarte mult, nu ar fi greu de crezut ca achizitionarea posibilitatii de a plasa o asemenea sintagma pe carcasa ceasului ar fi fost luata in calcul de catre americani. In acelasi timp discutiile avute cu diversele companii ar fi putut fi doar o tentativa de a angaja oameni importanti din cadrul lor, insa nu vom sti vreodata adevarul.