HTC One 2 este prezentat complet inaintea lansarii oficiale (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ivOspWGlMdk&w=580&h=370]

  Pentru ca HTC One a avut un succes atat de mare, compania HTC s-a gandit sa lanseze pe piata si o a doua versiune a dispozitivului, ea avand numele de cod M8. In clipul video de mai sus aveti prezentat complet terminalul inainte ca el sa ajunga pe piata si observam ca diferentele majore intre cele doua dispozitive lipsesc, cel putin in aceasta scurta demonstratie. Una dintre marile noutati aduse de aceasta versiune a terminalului este includerea unui slot pentru carduri micro SD, HTC One si alte smartphone-uri HTC high-end neavand aceasta optiune.

  HTC One si HTC One 2 sunt similare in ceea ce priveste design-ul si dimensiunile, insa cel de-al doilea dispozitiv are un ecran cu diagonala mai are, nu are butoane fizice si are doua camere montate in carcasa sa. HTC pregateste inclusiv o versiune imbunatatita a HTC Sense, cea prezentata in clip avand cateva probleme de functionare, normale pentru un dispozitiv aflat inca in stadiu de dezvoltare. HTC urmeaza sa prezinte HTC One 2 pe data de 25 martie, el urmand a fi un competitor puternic pentru Samsung Galaxy S5 si iPhone 5S.

12 COMENTARII

  1. fugi de aici ca nu e asta htc one2,e vreo chinazarie din aia ieftina,da crash in tot,plus ca cica e versiunea pt dezvoltatorii de aplicatii,si asta pare un copilu’ strazii,nu are idee de telefonu’ ala…htc face telefoane destul de bune,nu are cum sa fie asa ‘rau’ noul model..

  2. Ce se plang unii ca are android pe el…dar voi aveti sau vreti jailbreak pe iphone 5s? Tot voi va mai plangeti cand ii faceti jailbreak la iphone si ii bagati tweakuri si telefonul incepe sa aiba lag…tot in acest blog am vazut asta ,nu am luat din alta parte…deci nu va mai plangeti ca android merge greu sau este prost optimizat ,din contra….android 4.4 este de 10 ori mai optimizat ca un ios cu jaibreak si tweakuri pe el.

  3. deci HTC One (2) arata de o mie de ori mai bine, mai premium, mai scump decat bombele alea de la samsung din plastic facut pe vapor. si culmea HTC One (2) are aprox aceleasi pret cu S4(5). mi-ar placea sa vad un HTC One 2 cu Windows 8.1 pe el, acelasi design, aceleasi materiale, acelasi hardware. Androidul strica toata frumusetea si puterea acestui telefon.

  4. Pt toti care comentati gen “pacat ca are android pe el”!!!
    Sunt posesor iphone 5s si de la 3gs pana acum le-am avut pe toate inclusiv ipad si macbook pro. Sunt de acord cu voi Apple e altceva, e top si in design, soft si mai ales appstore.
    Am doua telefoane si de curand mi-am achizitionat, pt al 2-lea nr un nexus 5 si vreau sa va spun ca in momentul cand kit kat-ul va fi disponibil la scara larga pe mai multe aparate apple va avea o mare problema!!!
    Pana nu butonati nu mai comentati!!!
    Un fan apple!!!

  5. Un prieten bun imi spunea…odata ce te o sa ai un tel cu android nu vei mai vrea iphone si nu l-am crezut, dar am schimbat iphone-ul cu un htc one si nu regret nici macar putin. Este adev mi-a trebuit putin timp sa ma acomodez dar nu imi pare rau. Intru mai mereu pe bloc pt ca sunt articole interesante dar ma si amuz de parerile unora cu asa zisul lag, paleta de pin pong etc etc. Tot aici am citit si citez de la un posesor de iphone 5s “daca urati si nu va place androidul asa de tare de ce încercati sa va faceti iphone-ul arătând la fel ca el”?!? Si as putea continua… gen sa-mi spuna unul cum a resimtit el lagul, sau de ce rade ca samsung este din plastic atat timp cat el cumpara o carcasa ordinară din plastic pt iphone-ul lui pretios etc etc. Hai sa nu fim rai piata ne accepta pe toti. Si hai sa recunoastem htc one 2 este un tel frumos !!!

  6. Inteleg ce zici, dar tu ai androidul “pur”, care ocupa presupun undeva la 2gb. Ai vazut cat ocupa la s5? Probabil ca pe nexus e perfect androidul, dar in mana celor de la samsung se distruge din viteza.. Sper ca esti de acord. In rest, te inteleg, nu te contrazic.

  7. @Arhitectu Pai samsung tocmai de accea ofera libertatea de a instala apliecatiile pe un card de memorie ,oricm poate ca s5 nu are lag ,pentru cine vrea sa stie ,samsung baga multe aplicatii de tip bloatware in telefon care raman deschise si provoaca acel lag ,si in principiu interfata samsung produce lag(TouchWiz) dar androidul pur nu are lag…la s5 samsung a schimbat touchwizul si la imbunatatit ,acum sa vedem..

  8. De acord cu voi, android pur!!! Si ios-ul este la fel de pur si de aia merge! Cat deespre touch wiz and other sheet…cine are nevoie???