Apple actualizeaza aplicatia iTunes Festival pentru a transmite in direct festivalul iTunes SXSW

  Saptamana trecuta Apple a anuntat organizarea festivalului iTunes SXSW, un proiect in cadrul caruia cei din Cupertino vor organiza o serie de concerte ale celor mai populare trupe si artisti din lume. Pentru a se asigura ca toata lumea va putea vizualiza festivalul in direct de pe propriile iDevice/Apple TV-uri, compania americana a actualizat aplicatia iTunes Festival, disponibila de ceva timp in App Store, implementand stream-uri pentru posibilitatea de a vizualiza in direct toate concertele.

  Desi se anuntase ca Apple va lansa o aplicatie dedicata pentru iTunes SXSW si ea va necesita iOS 7.1 pentru a putea rula, iata ca in final s-a ales actualizarea aplicatiei iTunes Festival care poate fi instalata inclusiv in iOS 7.0.6. Aplicatia iTunes Festival este disponibila gratuit in App Store.

Pretul initial:
Numele:
iTunes Festival

Gratuit

s





Developer: Apple Inc. – iTunes
Universala
Categoria: Music


Descriere: The iTunes Festival has made a tradition of hosting some of the biggest names in music for free, intimate performances. This app is an interactive multimedia accompaniment to the event with features that a…


Dimensiunea aplicatiei este: 26.8 Mb