iOS 7.0.6 are probleme in a face in mod corect trecerea la ora de vara

  An dupa an compania Apple incearca sa rezolve problemele pe care iOS-ul le are cand vine vorba de schimbarea orei si trecerea la ora de iarna sa u de vara. Daca cu doar cateva luni in urma aflam ca trecerea la ora de iarna nu va fi chiar atat de simpla pentru aplicatia Calendar a iOS 7, acum aflam ca nici trecerea la ora de vara nu va fi facuta mai usor. Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, aplicatia Calendar a iOS 7.0.6 nu reuseste sa faca in mod corect trecerea la ora de vara, acest lucru afectand diversele intrari disponibile pentru ziua in care se face trecerea.

  In cursul noptii trecute multiple tari ale continentului american au trecute la ora de vara si utilizatorii au intampinat problema de mai sus in aplicatia Calendar a iOS 7.0.6, acesta fiind un preambul pentru ceea ce vom vedea noi la sfarsitul acestei luni. Din pacate Apple nu poate inca sa rezolve problemele de acest gen si putem spune ca este greu de scuzat o companie atat de mare cu atat de multi ingineri care nu este capabila sa-si faca aplicatiile sa respecte cativa algorimti care sa afiseze corect schimbari care au loc de doua ori pe an.

14 COMENTARII

  1. Apple nu face decât sa se spargă in figuri cu tel subțiri sticla de Safir etc dar la software stau al dracu de prost sa nu uitam ca cumpăram produsul Apple pentru ios nu pentru procesor rami sau grosime in afara de ios are cam tot concurenta

  2. Sa nu ne c****** pe noi, nimeni nu cumpara pt ios. Toata lumea cumpara pt brandul Apple. E un produs scump si de aceea se vinde, pentru “snobism”. 😉 cum era odata Nokia 8800 and co.

  3. Cum poti sa spui ca softul e prost si ca oamenii cumpara iPhone’u pentru ca e scump.

    Iti spun din propria experienta ca toate fostele mele au avut Samsung’uri si erau de toata groaza telefoanele. Daca le cumperi pentru ca sunt scumpe, de ce nu iti iei un Samsung ? Din cate vad nici ele nu sunt tocmai ieftine.
    La un s3 si s4 cat le-am butonat in decurs de cateva zile se blocau de repetate ori in aplicatii native ale Androidului cum ar fi Photos sau Messages. Mie iPhone’u ( 4s ) nu mi se blocheaza si nu imi da crash din Photos sau Messages.
    Plus de asta, uite-te ca eu cu 4s’u meu imi fac treaba mai repede ca unu cu s4 de la samsung si totus s4’u are componente mult mai puternice decat 4s’u meu si tot se misca mai greu. De ce ? Pentru ca iOS’u bate Android’u.

  4. Lucon si Mico , daca vedeti voi asa , nu inseamna ca asa si este . Eu cumpar iphone strict pentru softul lui simplist si fluid. Daca preferati sa aveti android si sa fiti bombardati de notificari cand activati wi-fi , atunci e treaba voastra. P.S. notificari care deja ati raspund deja la ele cu o zi in urma . Si sa nu imi ziceti ca nu e as ca va scuip in ochi .

  5. @Lucian – da-mi voie te rog sa ma c** pe mine! Eu sunt unul din vei ce am cumparat iPhone STRICT pt iOS! Il iubesc, il voi iubi chiar daca mai sunt lucruri de facut la el. L-am luat pentru ca imi ofera ceea ce Android NICIODATA nu o va face: siguranta!

  6. Eu nu am spus ca ios nu este mai bun decât Android eu ma refeream strict la versiunile anterioare ale ios-ului care erau net superioare ios 4 mai slab ca ios 5 , ios 6 mai slab ca ios 5 si ios 7 mai slab ca toate celelalte daca o țin tot asa ios 8 o sa fie mai slab ca androidul

  7. Ce relatii amoroase si pasionale aveti voi cu iPhone si iOS. Nu va agitati ca va creste tensiunea si va aratati nivelul de cultura

  8. Zilele trecute am vandut iphone-ul meu , un ip 5 codat pe japonia, motivul vanzarii a fost ca ma saturasem sa tot cumpar r-simuri si mi-am luat un samsung s4, primul meu telef android , dupa o saptamana am realizat ca telefonul este groaznic din toate punctele de vedere..luminozitate scazuta chiar si setat pe maxim, afara in lumina se vede prost, un sunet mizerabil pe casti (trebuiesc schimbate driverele de sunet) , iar android-ul 4.4.2 kitkat , are o groaza de probleme, in meniu, facebook, browser in momentul in care faci scroll sus-jos imaginea are un tremurat si color bleeding, daca te joci o jumatate de ora telefonul ia foc si jocurile incep sa sacadeze…NU VREAU SA MAI AUD DE TELEF ANDROID !!!! P.S : mi-am luat un iphone neverlocked 🙂 si sunt iar fericit, problemele ios-ului mi se par minore fata de ce am experimentat pe android.