iOS 7.1 – imbunatatiri de performante, schimbari de design si multe altele in cel mai important update intermediar al ultimilor ani

  In cursul serii trecute compania Apple a lansat iOS 7.1 pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar in baza changelog-ului oferit public pentru noi, putem trage concluzia ca acesta este unul dintre cele mai mai importante update-uri intermediare pentru iOS ale ultimilor ani. Una dintre principalele noutati interesante are legatura cu performantele sistemului de operare, acesta ruland mult mai bine pe toate iDevice-urile celor din Cupertino, in special pe iPhone 4, iar in aceasta dimineata v-am vorbit deja despre imbuntatirile din acest punct de vedere. Apple a rezolvat problemele care generau lag in utilizarea interfatei de utilizator a iOS 7 si a facut animatiile mai rapide, asa ca acum totul ar trebui sa functioneze mai rapid.

  Mai mult decat atat, Apple a “aplecat” urechea la plangerile utilizatorilor si a implementat in sfarsit o serie de imbunatatiri pentru design-ul sistemului de operare, impacand o buna parte dintre cei care nu erau multumiti de el. Mai exact, Apple a schimbat substantial interfata aplicatiei Phone, meniurile aplicatiei Settings, unele elemente grafice ale aplicatiei Calendar, dar in acelasi timp a modificat usor si iconitele unor aplicatii native pentru a le face mai placute privirii.

  Modificarile design-ului si imbunatatirile performantelor sunt sustinute si de noi functii implementate pentru noi, astfel ca functia de ascultare a Siri poate fi controlata de catre noi, aplicatia Camera are o optiune pentru inregistrarea automata a pozelor HDR, sistemul Touch ID recunoaste mult mai bine amprentele scanate de catre noi, optiunea Reduce Motion isi aplica efectele si in interfata unor aplicatii native extrem de utilizate, iar exemplele pot continua.

  Adaugand si iOS 7.1 pe prima pagina a website-ului sau, Apple confirma statutul update-ului lansat pentru sistemul sau de operare, recomandand tuturor utilizatorilor sa il instaleze fara sa stea pe ganduri. Voi ce experienta ati avut cu iOS 7.1?