iOS 7.1 rezolva una dintre deranjantele probleme ale sistemului de operare

  Desi iOS 7.1 are diverse probleme pe care compania Apple nu a reusit sa le rezolve pe deplin, exista totusi si parti bune ale noii versiuni a sistemului de operare dedicat iDevice-urilor noastre. Una dintre ele are legatura cu inchiderile instantanee ale aplicatiilor, iOS 7.1 rezolvand aceasta problema pentru majoritatea posesorilor de iDevice-uri, o companie americana specializata pe analizarea aplicatiilor pentru terminale mobile confirmand acest lucru recent.

  Conform lor, rata de inchidere a aplicatiilor in iOS 7.x, iOS 6.1 si iOS 6 era de peste 2%, iOS 7 avand totusi mai putine probleme decat vechile versiuni ale sistemului de operare. Mult mai bine se descurca totusi iOS 7.1, el avand o rata de inchidere a aplicatiilor de doar 1.6%, mult mai mica decat cea a versiunilor anterioare ale sistemului de operare, semn ca Apple a rezolvat cateva dintre problemele ce afectau functionalitatea aplicatiilor si experienta de utilizare.

18 COMENTARII

  1. -in ios 7.1 iphone 4 in timp ce vorbesc la telefon, uneori imi pune apelul in asteptare si apeleaza alt numar din agenda.
    -bateria m-a terminat azi in 2h doar vorbind la telefon am ajuns la 15%

  2. Vad mai sus , ca nu s-a transmis ceea ce am brut sa spun
    Am 5s, si acum este ora 15:52 pm, si l-am facut Upgrade la ultima versiune, si sunt aproape 6 ore in Wireles, dar se misca la jumatate din mergea inainte
    Acum ruleaza incet incet
    Am aproape tot ce a scos Apple, in materie de Iphone Ipad, si de fiecare data, dupa ce fac un Update, telefonul mi-a rulat mult mai incet.
    Nu stiu ce sa mai zic, insa pe mine Apple cam de mult, ma dezamageste serios

  3. de cand cu IOS7 telefonul meu 4s este de aruncat la gunoi…la valoarea de 800$ din acea vreme este dezamagitor. nu exista update care sa mi faca tel sa functioneze mai bine…rezolva o problema si apare o alta…totul este in slow motion… sunt atatea probleme cu IOS de la 7 in sus incat mi e greu sa le enumar. cred ca renunt la apple definitiv! poate sa fie iphone 6 incastrat cu diamante si sa coste 100$…am nevoie de un tel functional mai putin de design…iar cei de la apple se pare ca sunt mai mult interesati de aspect decat de calitate…rusinos la cat costa!!!

  4. Ioana fuga pe Android ca acolo curge lapte si miere.Daca nu iti convine cum se misca si preferi Android spor.Ce ne intereseaza pe noi ca renunti tu la ios de parca esti o fana infocata.Dooh

  5. Asa-i cum spui Ioan, este adevarat ce spui tu, despre Ios 7
    Eu am cam toate modelele de ipad, si Iphone, si la Ipad 1 si 2, dupa cam 4 minute de navigare pe web, sau ceva joc, se inchide complet
    Smecheria asta, face parte din trucurile lui Apple, la fiecare update, telefoanele un pic mai vechi, le face sa ruleze mai incet, ca sa ne motiveze de a cumpara modele noi, is parsivi, in domeniul asta.
    Apoi Dragos, nu ai cum sesiza ca telefoanele se misca mai incet in 7.1 daca folosesti telefonul numai pentru a suna pe cineva.
    Eu am multe jocuri, si aplicatii, si inainte de a face update, toate rulau rapid la un simplu clik, insa dupa treaba asta, lucrurile nu mai stau asa.
    Mai cu seama daca folosesti Wireles,? Esti gata slab slab loading loading.
    Am internet fast, la fel si Wireles

  6. Nu sunt un fan al lui Android, dar nici al lui Ios.
    Insa ami place sa am tot ce apare, si din instinct, niciodata, nu tin cu cel mai bun, ci cu cel mai slab.
    hehe, asta e