Prima Pagina Android Motorola Moto360 – primul smartwatch propriu ce ruleaza noul sistem de operare...

Motorola Moto360 – primul smartwatch propriu ce ruleaza noul sistem de operare Android Wear (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=dnerqDWwVgg&w=580&h=370]

  Desi Google a vandut divizia mobila a Motorola, colaborarea dintre cele doua entitati nu a incetat, astfel ca astazi Moto360 a fost prezentat ca primul smartwatch propriu ce ruleaza noul sistem de operare Android Wear. Moto360 este cel mai nou smartwatch Motoroala, pe care il puteti vedea in clipul video de mai sus, el ruland un sistem e operare Android Wear conceput special de catre cei de la Google pentru toti producatorii de smartwatch-uri din lumea intreaga.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=QrqZl2QIz0c&w=580&h=370]

  Dupa cum puteti vedea deja din imagini, noul smartwatch al celor de la Motorola este capabil sa ofere tot felul de informatii preluate din smartphone-uri Android, este capabil sa efectueze catari in baza de comenzi vocale si are un design cat se poate de interesant. El este rezultatul multor luni de dezvoltare efectuate in cadrul companiei Motorola si se vrea a fi un “raspuns” pentru inca nelansatul iWatch al companiei Apple, cei din Cupertino avand deja competitori pentru un produs care urmeaza sa apara in toamna.

  In ceea ce priveste Android Wear, cei de la Google au incheiat un parteneriat inclusiv cu LG pentru implementarea sistemului de operare in dispozitive ce pot fi purtate de catre utilizatori. Android Wear a fost gandit pentru orice fel de astfel de dispozitive, deci nu il vom vedea doar un smartwatch-ul si multumita lui Google va obtine suprematia pe piata smartwatch-urilor cu mult inainte ca Apple sa poata iesi cu un produs viabil.

 • Dani L.

  Cel mai tare ca si look pana acum din toate ce au fost lansate! Asta inseamna Premium !

 • Lucian D.

  E foarte fain! Abia aștept sa vad produsul real! Pana atunci sper sa se lanseze si iWatch… care se cam lăsa așteptat!

 • seby

  Chiar arata super.
  E finut , e ceas , e destept , e premium…..daca pana acum nici-un astfel de dispozitiv nu a reusit sa-mi atraga atentia , acest ceas a reusit. Din pacate nu am ce sa fac cu el avend in vedere ca la capitolul , mobilitate , folosesc decat produse apple……

 • Sorin

  da dar tot jumatatea 2 de ceas e inca slaba rau adica ma refer la curea. Un ceas adevarat are si o curea adevarata. Deci moto a facut o jumatate buna, sa speram ca apple vor face totul in caz ca merg pe varianta ceas

 • Ovidiu

  Foarte inovativ si diferit de ce s-a scos pana acum

 • Radu C

  Le-a ingreunat putin misiunea celor de la apple cu al lor iwatch..

 • Toni

  @Sorin : nu te mai ingrijora pentru accesoriile Motorola ca nu e cazul. Daca vrei sa-ti faci o idee despre diversitate si “premium” intra pe Google si cauta Moto X la imagini. Ai sa te linistesti rapid.

 • Ari

  Misto!

 • Pingback: Un manager Motorola sustine ca toate smartwatch-urile lansate pana acum sunt "proaste" | iDevice.ro()

 • Pingback: iWatch - noi detalii despre ecran si lansare | iDevice.ro()