iWatch – ecran rotund si noi detalii privind lansarea

   iWatch este viitorul smartwatch pe care compania Apple se pregateste sa il lanseze pe piata si astazi aflam noi detalii in legatura cu existenta sa. Conform unui analist care a reusit sa obtina informatii de la partenerii asiatici ai companiei Apple, iWatch urmeaza sa aiba un ecran rotund cu un design similar cu cel al Motorola Moto 360, Apple planificand ca productia sa sa inceapa in luna iulie sau august.

  Analistul sustine ca Apple pregateste multiple modele ale iWatch, fara a oferi detalii, insa zvonuri anterioare indicau faptul ca Apple ar pregati o versiune cu ecran de 1.3 inch si una cu ecran de 1.7 inch. Fara a oferi detalii despre posibila data de lansare a iWatch, este destul de usor de crezut ca Apple il va programa pentru lansare in toamna acestui an impreuna cu iPhone 6, acest smartwatch fiind un companion pentru smartphone.

  Practic singurele noutati importante au legatura cu forma ecranului si cu perioada in care dispozitivul ar urma sa intre in productie, zvonuri anterioare oferind informatii complet diferite. Avand in vedere ca iPhone 6 ar urma sa intre in productie in aproximativ aceeasi perioada, sansele sunt mari ca iWatch sa apara pe piata impreuna cu iPhone 6, insa ramane de vazut cum va gandit Apple intreaga sa strategie pentru toamna.