Iata care este durata celui mai lung apel telefonic din istorie

  Telefoanele mobile s-au transformat intr-un deceniu in cea mai simpla si mai utilizata metoda de comunicare intre oameni, iar daca v-ati intrebat vreodata care a fost durata celui mai lung apel telefonic din istorie, ei bine astazi veti afla. Conform celor de la Cartea Recordurilor, Guiness World Records, cel mai lung apel telefonic are o durata de 54 de ore si 4 minute, el fiind efectuat in Letonia de catre 4 persoane. Totul a fost posibil multumita unui eveniment organizat de catre compania Tele2 Communications si a avut loc in perioada 9 – 12 martie 2012.

The longest telephone conversation by a team of two lasted 54 hours and 4 minutes and is shared between Kristaps Štãls, who was paired with Patriks Zvaigzne and Leonids Romanovs who was paired with Tatjana Fjodorova (all Latvia). The event took place at the Alfa shopping Centre in Riga, Latvia, from 9-12 March 2012.

  Desi dateaza de 2 ani de zile, nimeni nu a incercat sa doboare acest record inca, insa probabil vom asista si la apeluri ma lungi in viitor, totul in dorinta de a deveni faimos pentru ceva.

15 COMENTARII

  1. Da, dar pentru un record mondial mai ridici putin limitele. Oricum la fiecare ora au avut pauza 5 minute. Acum daca va apucati sa contestati si veridicitatea unor recorduri mondiale certificate…. chiar suntem romani…

  2. @cipri tata,vorbesti si tu sa nu adormi.. incearca sa stai intr-un apel mai mult de o ora si ai sa vezi ce se intampla. M-am saturat sa tot las un coment legat de un subiect si sa se gaseasca tot timpul un destept care in loc sa-si exprime parerea personala,comenteaza parerile altora..

  3. Tehnic vorbind un apel poate dura in funcție de configurația elementului de rețea. (HLR). NU VA DAȚI CU PAPREREA IN NEȘTIINȚĂ DE CAUZA.
    Dacă la orange te limitează la 1-2 ore asta nu înseamnă ca așa e peste tot in lume. In funcție de hardware-ul switch-ului respectiv de capacitate, stabilitatea rețelei, poate dura la nesfârșit. Dar na fiecare țațã își da cu părerea 🙂

  4. Acu vreo 10 ani am vorbit incontinu vreo 6 ore pe reteaua Orange sau Dialog, nu mai retin minte exact….probabil intre timp s-au mai schimbat multe din reguli.

  5. Am vorbit si eu vre o 3 maxim 4 ore deodata bineinteles cu reapelare dupa 1 ora ,insa 54 de h ……. nu inteleg cum se poate……..sau ……pur si simplu sa lasi sa mearga apelu ………

  6. Una e sa ai un apel cu o durata de 50 de ore si alta e sa vorbesti efectiv 50 de ore. Nu poti vorbi 50 de ore in continuu. E vorba de rezistenta umana… Ma rog, sa fie ei sanatosi daca au avut un subiect de discutie pt 50 de ore. Chiar e aiurea cand se trezesc toti sa comenteze. Apelul dupa 1 ora ti-l inchide automat reteaua, oricare ar fi ea in Romania si nu aparatul pe care il utilizezi. In trecut nu exista limita dar din care stiu vodafone a impus limita pt a stopa costurile accidentale rezultate in urma neinchiderii conversatiilor.