Prima Pagina Noutati Iata care este durata celui mai lung apel telefonic din istorie

Iata care este durata celui mai lung apel telefonic din istorie

15

  Telefoanele mobile s-au transformat intr-un deceniu in cea mai simpla si mai utilizata metoda de comunicare intre oameni, iar daca v-ati intrebat vreodata care a fost durata celui mai lung apel telefonic din istorie, ei bine astazi veti afla. Conform celor de la Cartea Recordurilor, Guiness World Records, cel mai lung apel telefonic are o durata de 54 de ore si 4 minute, el fiind efectuat in Letonia de catre 4 persoane. Totul a fost posibil multumita unui eveniment organizat de catre compania Tele2 Communications si a avut loc in perioada 9 – 12 martie 2012.

The longest telephone conversation by a team of two lasted 54 hours and 4 minutes and is shared between Kristaps Štãls, who was paired with Patriks Zvaigzne and Leonids Romanovs who was paired with Tatjana Fjodorova (all Latvia). The event took place at the Alfa shopping Centre in Riga, Latvia, from 9-12 March 2012.

  Desi dateaza de 2 ani de zile, nimeni nu a incercat sa doboare acest record inca, insa probabil vom asista si la apeluri ma lungi in viitor, totul in dorinta de a deveni faimos pentru ceva.