iPhone 6 pret de lansare

  Informatiile pentru iPhone 6 pret si disponibilitate sunt in centrul atentiei in ultimele doua saptamani de zile, dupa ce pe internet au aparut zvonuri care indicau faptul ca Apple ia in calcul cresterea pretului final al noului terminal. Conform acelor informatii pretul iPhone 6 ar putea creste cu pana la 100$ din cauza noului ecran mai mare, dar si a implementarii unor materiale noi, printre care si panoul de protectie din sticla de safir, Apple avand costuri de productie mai mari cu iPhone 6.

  Anual compania Apple a crescut pretul iPhone-urilor cu pana la 15€ dand vina pe diverse taxe crescute de catre statele in care sunt vandute dispozitivele, iar pretul iPhone 6 nu va face exceptie. Cred ca Apple va stabili un pret pentru iPhone 6 care va fi mai mare decat cel perceput pentru iPhone 5S, insa diferenta nu va fi de 100$, cel putin nu in SUA. Acolo Apple nu va creste deloc pretul de vanzare, insa in Europa si alte regiuni o va face, motivatia putand fi din nou bazata pe taxe.

  O crestere cu 100$ a pretului iPhone 6 ar fi mult prea agresiva chiar si pentru Apple, compania fiind, cel mai probaibl, pe deplin constienta de faptul ca utilizatorii nu o vor plati, asa ca nu trebuie sa va faceti griji prea mari in ceea ce priveste pretul iPhone 6.

13 COMENTARII

 1. Mie îmi place de băieții ăstia de la Apple….
  Pret de producție 150usd, pret de magazin 700 usd…bravo lor.
  Si uite asa cu 15% din nr. total de smartphone-uri comercializate globali ai 50% din banii cheltuiți.
  Bravo lor , fraieri sunt aia care dau banii “cu stil”.

 2. Eu il iau oricat ar costa. Chiar m-as bucura sa fie vreo 2000 sa nu mai aiba toti taranusii invelite in 10 folii de staniol sa nu se zgarie.

 3. @Matze: Oricat e de scump deci tot se vor gasi cativa fraieri sa cumpere. Pentru ei e mai rentabil sa ia 1000 de dolari de la un fraier decat cate 10 dolari de la o suta de oameni normali. Bravo.

 4. Eu sper sa fie cu 200 euro mai mult, sa nu mai a iba chiar asa multi cum au 5S. De ase menea, sper sa fie si mai multe res-trictii, cum ar fi sa nu poti inchide 4G sau location precum si alte res-trictii, poate in aceste conditii nici nu o sa isi mai doreasca asa multi. Daca tot nu mai merge cum mergea odata iphone-ul, ma car sa fim mai putini cei care au. Bravo celo de la Apple!

 5. Sunteti patetici ! “Sper sa fie mai scump, sa nu mai aibe toti”, din motivul asta nu mai dormiti voi noaptea, ca mai au si altii iphone 5S ? :)))) PATETICI !!