iPhone 6 pret de lansare

  Informatiile pentru iPhone 6 pret si disponibilitate sunt in centrul atentiei in ultimele doua saptamani de zile, dupa ce pe internet au aparut zvonuri care indicau faptul ca Apple ia in calcul cresterea pretului final al noului terminal. Conform acelor informatii pretul iPhone 6 ar putea creste cu pana la 100$ din cauza noului ecran mai mare, dar si a implementarii unor materiale noi, printre care si panoul de protectie din sticla de safir, Apple avand costuri de productie mai mari cu iPhone 6.

  Anual compania Apple a crescut pretul iPhone-urilor cu pana la 15€ dand vina pe diverse taxe crescute de catre statele in care sunt vandute dispozitivele, iar pretul iPhone 6 nu va face exceptie. Cred ca Apple va stabili un pret pentru iPhone 6 care va fi mai mare decat cel perceput pentru iPhone 5S, insa diferenta nu va fi de 100$, cel putin nu in SUA. Acolo Apple nu va creste deloc pretul de vanzare, insa in Europa si alte regiuni o va face, motivatia putand fi din nou bazata pe taxe.

  O crestere cu 100$ a pretului iPhone 6 ar fi mult prea agresiva chiar si pentru Apple, compania fiind, cel mai probaibl, pe deplin constienta de faptul ca utilizatorii nu o vor plati, asa ca nu trebuie sa va faceti griji prea mari in ceea ce priveste pretul iPhone 6.