Microsoft isi face timp pentru a convinge o fetita de 12 ani ca iPad Mini nu merita achizitionata in locul Microsoft Surface 2 (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=I60LzbLYtWg&w=580&h=370]

  Intr-o foarte interesanta actiune de PR, cei de la Microsoft au acceptat provocarea unui tata american care le-a cerut sa-i convinga fiica de faptul ca Microsoft Surface 2 este o alegere mult mai buna in locul iPad Mini. In clipul video de mai sus aveti prezentata toata povestea si ea incepe cu o prezentare facuta de fetita in ideea de a detalia motivele pentru care ea isi doreste iPad Mini, cei de la Microsoft facand o prezentare similara in magazinul lor, reusind in final sa o convinga sa achizitioneze Microsoft Surface 2 .

  Atat cei de la Microsoft, cat si cei de la Samsung au fost provocati de catre tatal fetitei, insa doar prima companie a raspuns si asta ii aduca multa atentie gratuita din parte apresei doar pentru ca arata ca ii pasa chiar si de cel mai mic potential clienti.

5 COMENTARII

  1. Fetita avea lacrimi in ochi ca in sfarsit tat’su ii cumpara o tableta… Putea sa ii ia si allview sau eboda… Acelasi rezultat. Concluzie:
    microsoft crede ca sunt tari si mari
    Ta’su’ fetei a iesit mai ieftin
    Fata are o tableta mare si greu de utilizat, pe care o poate returna in 30 zile
    Mos Craciun nu s-a bagat.
    Ipad mini e mai scump.

    Acum pe bune, ati vazut ce moaca aveau cand au apasat pe butonul cu poza de gamepad? Nici nu stiau ce e.

  2. Da ma, ca un copil de 12 ani trebuie sa stie exact ce face fiecare chestie din aia. Are timp sa descopere. Tu te auzi? Microsoft a profitat ca celelalte companii au refuzat si si-au facut reclama si inca una foarte buna.

  3. Mie mi s-a parut mai degraba indecisa… asta unu la mana. Si doi la mana, desi sunt fan Apple, si eu as alege MS Surface in locul iPad daca as lua-o pentru facultate sau whatever… numai faptul ca are MS Office preinstalat constituie un prim avantaj pentru mine. Depinde de preferinte si de intrebuintare. Nu cred ca e corect sa-i judecam pe altii pentru alegerile facute.

  4. eu as alege surface-ul pentru portul usb, cardul microsd, file explorer-ul similar cu cel din windows 7/8 precum si video out (care chiar scoate 1080p, nu ca lightning to hdmi). Astea sunt implementate mult mai simplu si transparent la surface. Insa ramane problema aplicatiilor, RT sta inca rau la capitolul asta.
    Ma rog, eu totusi am mers pe ipad mini retina ca tableta de uz general. Ca desktop replacement am un surface pro 2. Combinatia merge de minune.