Apple lucreaza la diversificarea caracterelor emoji disponibile in iOS

  Daca nu sunteti multumiti de caracterele emoji pe care compania Apple le ofera in mod standard in iOS-ul iDevice-urilor voastre, atunci am o veste buna pentru voi, deoarece Apple intentioneaza sa rectifice problema. Se pare ca Apple lucreaza de ceva vreme impreuna cu Unicode Consortium pentru a implementa noi caractere Unicode in iOS in viitorul apropiat. Din pacate Apple nu a mai actualizat actualul set de caractere emoji al iOS-ului de la lansarea primei versiuni a sistemului de operare si pana in prezent, insa lucrurile s-ar putea schimba in iOS 8.

Tim forwarded your email to me. We agree with you. Our emoji characters are based on the Unicode standard, which is necessary for them to be displayed properly across many platforms.  There needs to be more diversity in the emoji character set, and we have been working closely with the Unicode Consortium in an effort to update the standard.

  Deocamdata nu este 100% sigur faptul ca vom avea un nou set de caractere emoji in iOS 8 multumita celor de la Apple, insa e putin probabil ca implementarea sa se prelungeasca dincolo de aceasta lansare.

  Daca sunteti interesati sa aflati cum puteti activa caracterele emoji, ei bine, tot ce trebuie sa faceti este sa mergeti in Settings>General>Keyboard>Keyboards>Add New Keyboard>Emoji.