iPhone 6 – Apple extinde fabrica producatoare de panouri de protectie fabricate din sticla de safir

  Apple a decis cu doar cateva luni in urma sa colaboreze cu un producator de panouri din sticla de safir pentru deschiderea unei fabrici in a, ea avand rolul de a produce viitoarele panouri de safir pentru iPhone 6. Desi intreaga fabrica nu a fost construita in totalitate, cele doua companii deja lucreaza la planuri pentru extinderea suprafatei in care urmeaza sa fie produse viitoarele panouri din sticla de safir, acest lucru confirmand indirect faptul ca Apple este interesata sa implementeze aceste componente in iDevice-uri.

Although the exact purpose of the second unit is unknown, the build would likely be similar to Cascade’s building as project planners are said to be fielding bids from existing construction companies and material suppliers. Firms actively working on the project include Rosendin Electric, Wesco Distribution and Graybar Electric, among others.

  Viitoarea fabrica a Apple si GT Advanced urmeaza sa angajeze 700 de persoane si sa contina echipament capabil sa produca pana in 200 de milioane de panouri din sticla de safir anual, capacitatea de productie urmand a fi crescuta in viitor.  Apple nu are obiceiul sa faca investitii importante decat daca are motive foarte bune sa isi cheltuie banii, asa ca planificarea extinderii capacitatii de productie a unei fabrici inainte ca ea sa fie terminata si deschisa oficial nu poate decat sa insemne ca Apple intentioneaza sa produca, cantitati enorme de componente.