Iata cum poti inlocui difuzorul unui iPhone

  Daca aveti un iPhone al carui difuzor nu functioneaza corect, atunci probabil sunteti interesati sa inlocuiti difuzorul iPhone-ului vostru pentru a efectua apeluri telefonice in conditii decente. Daca aveti componenta si nu doriti sa platiti un service sa va efectueze reparatia, atunci probabil veti fi interesati sa incercati sa faceti inlocuirea singuri, desi aceasta procedura s-ar putea dovedi a fi nesigura si v-ar putea lasa fara un terminal functional care ar putea necesita investirea unei sume suplimentare de bani pentru a il repara.

  Daca totusi sunteti curajosi, atunci imaginile de mai jos va vor ajuta sa va faceti treaba, terminalul trebuind intai inchis, dupa care va trebui sa il desfaceti, sa ii inlocuiti ecranul, apoi difuzorul si in final sa reasamblati dispozitivul pentru a il folosi corect. Pentru a executa intreaga lucrare aveti nevoie de:

  Inainte sa incepeti va reamintesc faptul ca procedura este NESIGURA si ca in orice cazuri de reparatii este mai bine sa vizitati un service Apple sau un service GSM.

Sursa.