Prima Pagina Apple Apple are nevoie de produse noi pentru a isi sustine cresterea in...

Apple are nevoie de produse noi pentru a isi sustine cresterea in vanzari

  In cursul anului 2013, Apple a incasat putin peste 170 de miliarde de dolari prin vanzarea produselor dezvoltate in propriul campus, cu peste 10 miliarde de dolari mai mult decat in cursul anului 2012. Daca va uitati la graficul de mai sus, veti observa ca intre 2011 si 2012 exista o crestere de aproximativ 50% in ceea ce priveste incasarile companiei Apple, insa pentru perioada 2012 – 2013 cresterea este de aproape 10%, deci vorbim despre o reducere substantiala in lipsa unor produse inovatoare.

  Avand in vedere evolutia companiei Apple in ultimul an, un analist sustine ca Apple are nevoie de produse noi, dand exemplul iWatch, pentru a isi sustine cresterea in incasari, altfel risca sa stagneze. Observati in grafic faptul ca lansarea iPhone-ului si a tabletei iPad a generat cresteri substantiale in ceea ce priveste incasarile Apple, insa recentele produse nu au generat chiar atat de multi bani pentru companie, iar aceasta este o problema foarte mare pentru cei din Cupertino.

  Un iWatch ar putea ajuta Apple sa genereze o crestere de minim 10% in incasari in cursul anului 2014, insa totul depinde de cei din Cupertino.

 • nagy77

  Si daca or sa faca aspiratoare, frigidere si lenjerie pentru femei , o sa le dubleze sigur veniturile.

 • Adioff

  Asa e , nu vor fi multumiti niciodata ! Ce conteaza cateva miliarde in plus sau minus …

 • Sorin

  Eu zic ca in urmatorul an va creste cu mai mult de 10% daca lanseaza ceva din gama noua+iphone 6 care se pare ca toata lumea si-l doreste+macbook air imbunatatit care este cel mai vandut+restul

  Deci sigur 2014 va avea un boom mai mare ca 2013 unde au fost doar niste mici upgraduri interioare