Samsung Galaxy S5 ecranul cel mai bun implementat vreodata intr-un smartphone

  Ecranul Samsung Galaxy S5 este un Super AMOLED de 5.1 inch cu rezolutie 1920 x 1080 pixeli si 432 de pixeli per inch, el fiind considerat cel mai bun ecran disponibil acum intr-un smartphone de top. Afirmatia este facuta de catre expertii de la DisplayMate Technologies, ei testand Samsung Galaxy S5 pentru a vedea cat de bine se descurca ecranul sau in redarea imaginilor. Desi ecranele OLED sunt privite de foarte multe persoane ca fiind inferioare ecranelor LCD, se pare ca Samsung a reusit sa implementeze un ecran grozav in Samsung Galaxy S5.

In a span of just four years OLED display technology is now challenging and even exceeding the performance of the best LCDs across the board in brightness, contrast, color accuracy, color management, picture quality, performance in high ambient light, screen uniformity, and viewing angles … Highest Brightness, Lowest Reflectance, Highest Color Accuracy, Infinite Contrast Ratio, Highest Contrast Rating in Ambient Light, and smallest Brightness Variation with Viewing Angle. 

  Conform testelor facute de catre cei de la DisplayMate, Samsung Galaxy S5 are cea mai mare luminozitate, cel mai mic nivel de reflexie a luminii, cea mai mare acuratete a culorilor, rata de contrast infinita, cel mai mare nivel de contrast in lumina ambientala si cea mai mica variatie a luminozitatii cand vine vorba de unghiul de vizibilitate. Practic ecranul Samsung Galaxy S5 a avut cele mai bune rezultate in aproape toate testele facute de catre DisplayMate si asta spune multe despre modul in care au evoluat ecranele OLED.

  Desi Apple s-a laudat in repetate randuri ca Retina Display-ul sau este cel mai bun ecran dezvoltat vreodata pentru un smartphone, insa iata ca Samsung i-a luat acest titlu cu un smartphone ce are un ecran, aparent, extrem de bun.