Prima Pagina aplicatii Apple ajusteaza preturile aplicatiilor din App Store pentru anumite valute

Apple ajusteaza preturile aplicatiilor din App Store pentru anumite valute

  In cursul acestei seri compania Apple a decis sa ajusteze preturile aplicatiilor pentru App Store, astfel ca incepand de maine unele titluri vor fi disponibile la preturi mai mari decat pana in prezent. App Store-urile care listeaza preturile aplicatiilor in: dolari australieni, rupii indiene, rupii indoneziene, lire turcesti si moneda rand a Africii de Sud, vor fi cele afectate de catre modificarile companiei Apple, ele survenind in urma modificarilor de curs valutar ce au avut loc in ultimele luni.

  In ciuda cresterii preturilor in aceste App Store-uri, compania Apple a decis sa reduca preturile de vanzare ale produselor in magazinele din Istrael si Noua zeelanda, schimbarile fiind destul de normale pentru compania americana. Din fericire preturile in euro nu au crescut de aceasta data, insa nici nu au scazut, dar nu ar fi greu de crezut ca Apple ar putea gasi un motiv mai mult sau mai putin credibil pentru a le creste.

  • Amfetamin

    Observ ca la Vodafone a scăzut prețul la IPhone 5S,la ab-ul de 29€/2 ani(la asta ma raportez tot timpul) de la 479€ acum e 421€,deci o scădere de 58€! Na bine,cel mai ieftin a fost in perioada de Black Friday(cam o săptămana a ținut minunea) cand a fost 399,tot la același ab de 29€. Oare ce vrea sa însemne asta,ca pana acum pana la aparitia noii generații de IPhone in oferta operatorului prețul la ab nu s-a schimbat in decursul anului???