Prima Pagina HTC One M8 HTC One M8 vs iPhone 5S – comparatie detaliata (Video)

HTC One M8 vs iPhone 5S – comparatie detaliata (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=pmqN80c_d8Q&w=580&h=370]

  Va prezentam la amiaza o comparatie a camerelor HTC One M8 si iPhone 5S, insa acum am pentru voi o comparatie detaliata in ceea ce priveste ambele terminale. In clipul video de mai sus sus veti vedea o prezentare facuta pentru ambele terminale in ceea ce priveste design-ul sau sistemul de operare, iar in baza ei va veti putea forma o idee in legatura cu diferentele prinipale pe care le veti gasi daca veti alege unul sau altul.

 • Adioff

  Pana la urma se pare ca HTC e doar o paleta de ping-pong . Nu ofera nimic in plus ci doar o camera mai proasta ( desigur si un ecran urias pt impatimiti .. ) . Bravo Taiwan !

 • Adioff

  Din cauza camerei , multi Androizi vor prefera Samsung-ul …

 • CHEBAC24

  In toamna iPhone-ul va fi tot o paleta de ping-pong

 • Alex

  @Adioff esti praf ba baiatule..sunteti multi dintrastia cu Ip4-5’doar cu bani de beep pe cartele..asa e cand sunteti parte din turma prostiei..

 • animaL

  Bine spus Alex!

 • alexalexandru

  @CHEBAC24 poate va fi o paleta de ping-Pong, insa va fi unul bun funcții noi si cu un design care te va face sa il cumperi…asta e plusul Apple

 • Ari

  Vazut din spate,HTC ul are o alura cazona,ca pentru armata,si misiunile in desert…dar Apple rămâne ceva fin,elegant,monden…prima impresie urmărind acest clip.

 • Gica

  @Ari : in designul unui produs se tine cont de publicul caruia i se adreseaza. E normal ca HTC One sa aiba o alura cazona pentru ca se adreseaza barbatilor. Unde ai vazut tu barbati cu accesorii fine, elegante, dragute? La gay parade?

 • Gica

  @Ari : in designul unui produs se tine cont de publicul caruia i se adreseaza. E normal ca HTC One sa aiba o alura cazona pentru ca se adreseaza barbatilor. Unde ai vazut tu barbati cu accesorii fine, elegante, dragute?

 • ari

  @Gica: in conceptia ta iphone ul este pentru…”cei pe invers”? Detii cumva un iphone ? Si da, am vazut barbati cu accesorii, si fine, si elegante… Tu nu?!

 • ari

  @Gica: si este doar parerea mea…

 • edii

  Htc one, ii da clasa iphone ului, poate nu ati umblat pe htc sa vedeti cum se misca si cum se vede, androidul sa schimbat mult, pe galaxy ai lag, pe htc one nu găsesti asa ceva si BoomSound e super, in legatura cu camera face poze decente, eu nu prea o folosesc. Nu iti iei telefon pt camera. Pe internet jocuri de 2gb+ se misca foarte bine la rezolutie maxima, eu am htc one m7.luat acum o luna, si am memoria aproape plina, Nam intalnit lag niciodata, si nu i am dat restart niciodata, doar cand lam luat lam aprins si atat,bateria ma tine 10_12 ore, cu wi-fi conectat mereu pe mail, instagram, twitter, fb, messenger si yputube, cu 30% am ascultat muzica 6ore fara oprire si inca mai aveam baterie, imi place si iphone am fost fidel 3generatii, e prea simplu, nu te lasa sa il customizezi sa bagi teme, daca faci jailbreak incep lagurile crashurile, poate de asta e si asa simplu sa nu se blocheze, androidul are deja multe aplicati si se misca bine, mai bine ca ultimul iphone, il ia la viteza:d