Apple TV va avea aplicatii, un browser si… o bagheta magica

  Tot ca parte a procesului in care sunt implicate Apple si Samsung aflam cateva detalii despre viziunea lui Steve Jobs in legatura cu Apple TV-ul companiei americane. In 2010 Apple a organizat o intalnire a celor mai buni 100 de angajati ai sai, iar acolo Steve Jobs si-a prezentat viziunea in legatura cu iPad 2, iPad 3, iPhone 4s, iPhone 5, Verizon iPhone 4, Apple Campus 2, iCloud si Apple TV. Dintre toate aceste produse, doar in Apple TV nu au fost inca implementate functiile pe care si le-a dorit Steve Jobs, restul fiind deja lansate pe piata.

  In baza informatiilor prezentate in proces aflam ca Steve Jobs isi dorea ca Apple TV-ul sa aiba posibilitatea de a rula aplicatii din App Store, de a avea un browser integrat(mai mult ca sigur versiunea pentru iOS a Safari), dar dorea inclusiv o “bagheta magica”. Apple are deja cateva brevete de inventie care descriu un motion controller wireless, similar celor dezvoltate de catre Nintendo pentru Wii, iar cu ajutorul sau ar putea fi controlata interfata unui Apple TV fara vreun fel de efort.

  Apple dezvolta in momentul de fata un asemenea sistem de control pentru Apple TV, el este dezvoltat in baza dorintei din 2010 a lui Steve Jobs, insa se pare ca deocamdata nu este pregatit pentru lansare. Avand in vedere ca Steve Jobs a fost cel mai probabil implicat in acest proces de dezvoltare si ca el ar fi cel mai probabil intr-un stadiu avansat, poate Apple TV 4 va veni cu o telecomanda ce poate controla dispozitivul prin gesturi.